TUNE-UP - CHIP tuning, Hamownia,

Tuning Warsztaty samochodowe

Gdańsk, Przemian 2 (boczna od Starogardzkiej)

Problem z turbo rozwiązany (1) Profesjonalna obsługa auta, zrobiono więcej niż zleciłem w tych samych... Michał Pełen PROFESJONALIZM!!! (1) Pełen profesjonalizm pod każdym względem! W dzisiejszych czasach znaleźć taki... Audi PROFESJONALIZM (1) Pełen profesjonalizm. Perfekcyjnie przeprowadzona wymiana silnika bez... Polo Cross
Klasa, niespotykane a tej branży ludzkie podejście a przede wszystkim - wiedza! (1) Widać, że panowie pogodzili pasję z pracą :) Jak wiadomo takie usługi nie są... zadowolon Swietni fachowcy, robia nawet najnowsze sterowniki EDC MED (1) Witam Dlugo sie wachalem jaki warsztat wybrac w 3miescie. Firm oferujacych... matti_stg Ja też polecam!!! (1) Profesjonalni a przede wszystkim bardzo uprzejmi dla klienta.To jest to na co... Krzysztof Kaczorowski Ja jestem zadowolony (1) Witam Dostałem namiar od kolegi. Miałem problem z golfem IV TDI nikt nie... Karol Golf 4 TDI Swietni fachowcy...te ZLE komentarze wystawione JEDNEGO dnia .... (1) Pewnie konkurencja jest zla ze cala polska zna firme TUNE-UP Hamownia... blady Słabo i drogo (2) 100zł za hamownię ? Drogo. Jak tam jedziesz nie mów że tuningujesz gdzie... x PROFESJONALIŚCI (1) Może chłopaki cenami nie grzeszą, natomiast jeżeli chodzi o wiedzę są... audi Polecam! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten warsztat. Jeździłem po różnych serwisach... emp