Serdecznie polecam
Szukając szkoły jazdy słyszałam wiele opinii z różnych stron i wybrałam dość nietypowe krytetrium- obsługę klienta. Elka jeszcze przed rozpoczęciem kursu zajmuje się swoimi uczniami kompleksowo (przejrzysta strona internetowa, kompetentna, sympatyczna obsługa, krótki czas oczekiwania na maile z odpowiedziami). Z każdym pytaniem mogłam zwrócić się do pań z biura i od razu otrzymywałam odpowiedź z kilkoma cennymi wskazówkami (choćby to, gdzie najtaniej wykonać badania lekarskie). Ja zdecydowałam się na kurs teoretyczny w jeden tydzień ferii zimowych- było ciężko, bo 6 godzin wykładów nie jest lekką sprawą, ale prowadzący był zabawny i dobrze się go słuchało. Porównując z ofertami innych szkół, Elka ma bardzo ciekawe i wygodne rozwiązania, jeśli chodzi o kurs teoretyczny- można to załatwić szybko i sprawnie, w różnych godzinach i terminach. Bez problemu umawiałam się na jazdy w godzinach, które mi pasowały (instruktorzy Łukasz i Arek są świetni- polecam :) ). Teorię zdałam od razu, praktykę za drugim razem, ale bezbłędnie. Czułam się przygotowana do egzaminu.
Wszystkim będę polecać tę szkołę, bo czułam się doinformowana i "zaopiekowana". ;)
Wszystkim będę polecać tę szkołę, bo czułam się doinformowana i "zaopiekowana". ;)