Serwis AGD Długie

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Długie Ogrody 11

serwis pralki Amica (2) Mimo wielu krytycznych opinii zaryzykowałam naprawę pralki w serwisie. Pan... Monika naprawa zelmer (3) a ja jestem zadowolony :) Heniek Krzysztof - opinia (1) Naprawiono elektronikę mojej pralki szybko i sprawnie inni chcieli tylko... Krzysztof
sprzęt agd (1) Na długich ogrodach naprawiałem lodówkę i pralkę. Oba sprzęty zostały dość... Arek Narzekać nie mogę i skorzystam ponownie! (1) Szczególnie polecam tym, którzy chcą mieć terminowe wykoananie w dobrej... Liliana Stała klientka (1) Od lat korzystam z usług tego serwisu i nigdy nie spotkałam się z niemiłą... Zadowolona klientka naprawa (1) Korzystalem z usług tego serwisu i moge z czystym sumieniem go polecić. Miła... janek Magdalena - opinia (2) Firma, która niby tyle jest na rynku, a nie potrafi uszanować klienta, z... Magdalena Nie Poecam Tego Serwisu !! (2) Przestrzegam przed bardzo nieuczciwym serwisem AGD , który ma swoich klientów... Klient NIe Nasz Pan !! Naprawa gwarancyjna pralki Amica (2) Ostrzegam Wszystkich przed tym serwisem napraw tj. "serwis AGD PHU" Gdańsk... Mieczysław sklejenie końcówki węża do pralki (2) Przestrzegam przed bardzo nieuczciwym serwisem AGD , który ma swoich klientów... Elżbieta gondzia - opinia (2) Miałam nieprzyjemność z korzystania z tego serwisu- chodziło o wymianę... gondzia (...) (2) Przestrzegam, oddałem mikrofalę do naprawy (nie działała żarowka i było... MArek Odradzam (2) Serdecznie odradzam ten serwis. Mimo umówienia się serwisant nie dotarł, po... Smyk naprawa odkurzacza zelmer (1) Odkurzacz naprawiony, po 2 dniach od oddania do serwisu. Od kilku miesięcy... Bolesław K. okap (1) W sobotę oddałam do serwisu okap marki (nie będę tutaj robiła reklamy jakiej... Basia Jak za dobrych czasów PRL (1) Serwisant dotarł do mnie dopiero po kilku umówieniach. Ciężko cokolwiek... kryss tragiczny serwwis (1) Serwisant dotarł do mnie dopiero przy 4-tym umówieniu. Ciężko cokolwiek... 3m Super;) (1) Miła i profesjonalna obsługa. Realizacja naprawy w szybkim czasie.... Krzysztof