Serwis AGD Długie

Naprawa i serwis AGD

Gdańsk, Długie Ogrody 11

Maria - ocena (1) Obsługa bardzo miła polecam . Maria P - ocena (1) Naprawa termomixa - naprawa od zgłoszenia i dostarczenia sprzętu przebiegła... P osoba prywatna - ocena (1) bardzo gorąco polecam . super obsługa z podejścia do tematu usterki i jej... osoba prywatna
Artur - ocena (1) Super profesjonalna i ekspresowa naprawa termomixa Artur KS - opinia (1) Najgorszy serwis z jakim się spotkaliśmy. Urządzenie w naprawie od stycznia... KS Marcin - opinia (1) Naprawa thermomixa bez żadnych zastrzeżeń. Szybko, profesjonalnie, po... Marcin Dariusz B - opinia (1) Obsługa na bardzo dobrym poziomie. Thermomix tm5 w poniedziałek przywieziony... Dariusz B PF - opinia (1) Szybki, sprawny i terminowy serwis thermomiksa. Polecam PF thermomix (1) Jestem bardzo zadowolona. Maria Brawo super profesjonalne podejście do klienta i jego sprzętu (1) Cóż szwagierka popsuła już myśleliśmy iż nie będzie ciasta Wielkanocnego.... MP brak profesjonalizmu i właściwego podejścia do klienta (1) Stanowczo odradzam kontakt z tym serwisem. Zarówno serwisant jak i osoba... Katarzyna Skuteczna naprawa! (1) Polecam! Miła obsługa, sprzęt naprawiony i przede wszystkim cena też była ok.... Ewa Uchroń Panie Boże potencjalnych klientów przed tym serwisem (3) Maszynka do mięsa oddana do serwisu 5 listopada. Po 10 dniach dzwonię do... Wkurzony klient ... (2) Kierownika nigdy nie ma, Pani która raczy czasem odebrac telefon umawia... Natalia Nie polecam!!! (1) Wszystkich potencjalnych klientów ostrzegam przed korzystaniem z tego punktu... Zygmunt Naprawa Pralki (1) Urwał mi się bęben w pralce Whirpool,poniważ miałem najbliżej do serwisu na... Marek Andrzej Czerwiński reklamacja podejście nr 3 (1) Zareklamowałam/łem po raz trzeci odkurzacz firm Zelmer. Pani potraktowała... Raczek dojazd umówionego serwisanta (1) Potwierdzam to co można przeczytać w innych komentarzach niestety serwisant... Radek Naprawa mikrofalówki (1) Świetny serwis! Pani przyjmująca zgłoszenie - kompetentna i rzeczowa.... Maria naprawa kuchenki (1) umówiony technik na godzinę i ....... nic, nie dojechał i nie odwołał wizyty... sailor