Mirek - ocena (1) Najlepszy serwis w Trójmieście bardzo polecam Mirek Bartosz - ocena (1) Zarąbiście szybko i mega dobrze wykonane I obok domu co najważniejsze Polecam... Bartosz Justyna - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona, szybka naprawa, bardzo dobry kontakt. Polecam Justyna
Robert - opinia (1) Juz dawno nie spotkalem tak uczciwego czlowieka jak Pan Marek. Wszystko... Robert Ewa - opinia (1) Konkretnie, tanio i bardzo profesjonalnie. Polecam Ewa Tablet (1) Przy demontażu odkręcił 6 wkręty, a po złożeniu zakręcił tylko 2! Gdzie są... Helena pełen profesjonalizm od początku do końca, niezwykle rzadko spotykany w naszym kraju. (1) Chciałbym niniejszym złożyć moje serdeczne i szczere wyrazy uznania, dla Pana... Artur Ziółkowski Naprawa Huawei P9 L po upadku (1) Profesjonalizm i szybkość usługi przy konkurencyjnych cenach oraz przyjazne... Paweł SPRAWNA NAPRAWA (1) Polecam. Naprawa na poczekaniu, ceny konkurencyjne solidne wykonana usługa. OLEG Jestem bardzo mile zaskoczona (1) profesjonalnością Pana,który nie dość że nie wziął żadnej kwoty pieniędzy za... Anna W porzo cżłowiek (1) Warto oddać telefon do naprawy. Wszystko ok. Korzystałem już dwa razy.... Krzysztof Rewelacyjna (1) Super miła.szczera obsługa Maria Naprawa tel (1) Witam serwis na najwyzszym poziomie. Cenowo i czasowo nie do pobicia przez... Lukasz Sprawna naprawa (1) Polecam Serwis GSM4YOU. Naprawa na poczekaniu, ceny konkurencyjne solidne... Szymon Pozytyw (1) Polecam ten serwis,myślę że jest cenowo bardzo konkurencyjny,ale dlatego to... Janek Profesjonalny serwis (1) Witam, Z Wielka przyjemnoscia wystawiam opinie. Serwisant uczciwy, pełny... M.S. 15.02.2016 (1) Tanio,szybko i dobrze.Oddalem 2 telefony do naprawy.Pierwszy 40% taniej... Piotr Bardzo fachowe podejście do klienta Nokia N8 (1) Byłem z moją Nokią N8 na odzyskanie kodu zabezpieczającego ale po operacji... Bartek M