Polecam (1) Bardzo dobrzy fachowcy, sprawna naprawa. Naprawiam u nich swoje auta i... agata Bezproblemowo i fachowo. (1) Peugeot i Citroen są samochodami, które trzeba umieć naprawiać i niejeden... Arek Jeśli masz francuza do warsztat dla ciebie (1) Byłem już parę razy z moim Peugeotem. Raz robiłem sprzęgło (wymiana na nowe),... Rozmus Optainer
Omijać szerokim łukiem (1) Proponuję omijać szerokim łukiem i nie polecam. Robiąc jedna rzecz inna... Ramm Bardzo drogooooo! (1) Cena za poszczególne usługi wyższa przynajmniej 100-200zł od pozostałych... objective Dobry serwis dla peugota (1) Byłem już dwa razy w tym serwisie i trzeba przyznać, że znają się na... Galileusz mój stary DS (1) dzięki pracy pana Gienia Konwińskiego mój leciwy DS jest cały czas w dobrej... Janusz Sprzęgło w Picasso (1) Rzecz miała miejsce w zeszłym roku, ale warto pochwalić. Jak najbardziej,... Kyniugda Serwis Konwiński (1) w tym serwisie serwisowałem już citroena c4 (2006) i byłem zadowolony. Teraz... jaca Naprawa Peugeot (1) Przyjechałem do serwisu z niedziałającym wentylatorem chłodnicy. Łączny czas... Łukasz Mechanicy a nie wymieniacze... (1) Szczerze polecam! W tym warsztacie pracuja prawdziwi mechanicy - specjalisci.... Tomek solidnie i za rozsadne pieniadze (1) sprawa tyczy sie forda nie citroena, ale z uslugi po raz kolejny jestem... spacewalker napawa\wymiana wentylatora chłodnicy (2) W Peugeot 2006 wymieniałem wentylator chłodnicy. Cena: 360 zł + 100... gajeek Omijajcie ten warsztat szerokim kołem (2) Byłem w tym warsztacie drugi raz i drugi raz się naciłom TAKI JEDEN... Roch