Serwis PIK

Serwis komputerów Obsługa informatyczna firm

Pruszcz Gdański, Grunwaldzka 27

Artur - ocena (1) Panowie szybko i tanio naprawili mojego imaca Artur Żaneta - opinia (1) Dla mnie wszystko było super. Szybko, sprawnie i nie drogo. Żaneta Andrzej Frątczak - opinia (1) Korzystam Nie pierwszy raz z usług punktu .Jestem bardzo zadowolony sprzęt... Andrzej Frątczak
R - opinia (1) Dramat, laptop nie naprawiony dwa tygodnie lezal bez kontaktu z serwisem R kodi - opinia (1) najlepszy serwis w miescie, specjalnie worzę tutaj komputery aż z gdańska,... kodi bardzo polecam (1) szybko i solidnie pomogli mi w oprogramowaniu. Bardzo polecam. Daniel Dobry serwis w dobrej cenie (1) Idealne miejsce by naprawić komputer czy też laptopa. Szybko się zajęli moim... Iwo Gorąco polecam (1) SerwisPIK znakomicie naprawia doradza oraz jest diabelnie szybki. Jakość... Karol łyżka dziegciu (1) No niestety więcej mnie tam nie zobaczą- nie poradzili sobie komputer... lolo Serwis komputerowy jest na wysokim poziomie (1) czas realizacji to jeden dzien Ida Polecam, bardzo miła i konkretna obsługa i usługa (1) Nie ma co za dużo pisac tylko polecać Roman POLECAM (1) wszystko szybko i sprawnie, na dodatek o polowe taniej niz u konkurencji 2... Izka POLECAM, CZAS NAPRAWY 1 dzień (1) Nie ma co owijać w bawełnę. REWELACJA, jeden dzień i komputer naprawiony. Anna POLECAM Z CZYSTYM SERCEM (1) Serwis jest perfekcyjny, zlokalizowany w samym centrum pruszcza, Naprawili... Artur