Profesjonalizm (2) Skorzystałam w dniu dzisiejszym z usług warsztatu, rower mojego dziecka... Katarzyna super :) (2) Pan Tadeusz super uwinął się z dwoma rowerami przed początkiem sezonu :)... Madzia Profesjonalny serwis rowerów (2) Pan Tadeusz to bardzo dobry fachowiec, naprawił mi rower że jeżdzę bez... cyklista
kasia - opinia (2) Szybko, tanio i przemiła obsługa, Pan Tadeusz to czarodziej rowerowy nie ma... kasia Bardzo dobry (2) Wszystko szybko i sprawnie to najważniejsze, ceny bardzo przystępne, poza tym... Kasia serwis nowego roweru (1) W warsztacie dokonałem ustawień i regulacji nowego roweru.Usługa została... wg Rewelacja! (2) Serwis rewelacyjny. Super niskie ceny, profesjonalizm i szybka obsługa Pana... zadowolony klient partacz (2) Zaplatałem koło w tym serwisie i wymieniałem detkę. Założona dętka była zbyt... fabian Świetny serwis! (2) Przemiły pan, bardzo uczynny i nie wciskający na siłę żadnych wodotrysków.... Krzysztof Zięba dewman - opinia (2) polecam :) dewman Polecam (2) bardzo miła i fachowa obsługa :) Agnieszka bardzo rzetelny serwis (2) w dodatku jednoosobowy - ale p. Tadeusz daje jakos rade, nawet w sezonie :)... michal Bardzo dobry serwis, korzystne ceny (2) Polecam ten serwis, można mu zaufać. W ciągu ostatnich kilku lat korzystałem... M Jak Najbardziej polecam. (2) Witam naprawiam swój rowerek od kilku lat w tym serwisie, za każdym razem... Paweł obiektywnie... (2) Korzystalem w przeszlosci z wielu serwisow z Gdyni-w tym jednak... Arbas xxx - opinia (1) generalnie średnio się znam na rowerach od strony technicznej ale robię tam... xxx GdyniaBiker - opinia (1) Praktycznie brak części godnych zaufania, ceny nieproporcjonalne do jakości,... GdyniaBiker super (1) Bardzo sympatyczna obsługa, gratisowe naprawy, duży wybór części bądz... Anna