Ania - opinia (2) Najlepszy! Bardzo fachowo, tanio! Ania mags - opinia (1) Uczciwy, fachowy oraz godny polecenia serwis. mags Magdalena Kulczewska - opinia (1) bardzo profesjonalna obsługa serwisowa :) w przypadku większej usterki Pan... Magdalena Kulczewska
Kasia - opinia (1) Takich miejsc, gdzie pracują ludzie z pasją i oddaniem jest coraz mniej. Kasia Gdynianie - opinia (1) Panie Tadziu,odszedles Pan na swoje wieczne trasy.A tu bedzie nam Pana bardzo... Gdynianie Klientka - opinia (1) Jakość i profesjonalizm! Serdecznie polecam Klientka Mateusz - opinia (1) Serwis godny polecenia. Podejście bardzo fachowe i uczciwe! Naprawdę polecam! Mateusz Klient - opinia (1) Uczciwy i fachowy serwis. Rzetelna informacja. Klient Ola - opinia (1) Zawsze na czas, zawsze miło, zawsze tanio. Zawsze z uśmiechem. Pełen... Ola Tomasz - opinia (1) Pan Tadeusz był najlepszym serwisantem w Gdyni, był trenerem kolarskim i... Tomasz Super (2) Od lat jeżdżę i się nie zawiodłem. Czasami dostaję serwis gratis :) Vic Regulacja roweru (2) Szybko i bardzo przystępnej cenie. Jak najbardziej polecam Barbara Wszystko super (2) Wszystko jak należy, pełna profeska. Aga Bardzo bardzo polecam (2) Pan Tadziu jest doskonałym lekarzem rowerowym. Znajdzie rozwiązanie... Lenka Wreszcie ktoś komu można zaufać (2) Trafiłem do tego serwisu po kilku nieudanych próbach naprawy w innych... Jacek Błąd w sztuce! (2) Panie Tadeuszu, łańcuch który mi Pan zamontował o długości 116 ogniw zmuszony... Jarek Polecam !!! Uczciwość, profesjonalnalizm, dobre ceny (2) Pan, który naprawia rowery to wspaniały, rzetelny, uczciwy, przesympatyczny... Asia polecam! (1) Rower który stał 7 lat w piwnicy po przeglądzie i wymianie kilku rzeczy śmiga... Patryk Tadeusz Wajchę Przełóż! (2) Dobrze to robisz :D Arek Dla mnie super (2) Mój leciwy rower Mustan firmy Romet, został przywrócony do stanu używalności.... Piotr J.