Serwis RTV

Naprawa i serwis RTV

Gdańsk, Roberta Schumana 37

Piotr - opinia (2) Plus: - szybka naprawa Minusy: - koszt naprawy nieadekwatny do uszkodzenia... Piotr Barbara z Gdyni - opinia (1) Bardzo dziękuję za szybką i profesjonalną naprawę telewizora Samsung. Jestem... Barbara z Gdyni Marcin - opinia (1) Wczoraj oddałem pilota do naprawy, dziś odebrałem działa jak nowy cena super... Marcin
Piotr - opinia (1) fachowo i solidnie. Telewizor Samsung zyskał drugie życie. Oczywiście zepsuł... Piotr Bardzo polecam. (1) Właśnie odebrałem z naprawy telewizor LG. Diagnoza - padło podświetlenie... Jakub W zupełności polecam ten serwis. Monitor do naprawy oddałem pod ... (1) W zupełności polecam ten serwis. Monitor do naprawy oddałem pod koniec dnia i... Patryk od Monitora Naprawa Audio (1) Dwukrotnie naprawiałem sprzęt audio w 3SOLID CD oraz wzmacniacz, za każdym... Przemek Wyjątkowa elastyczność (1) Złośliwość rzeczy martwych spowodowała, że telewizor popsuł nam się tuż przed... Adam, Gdańsk-Chełm Brak kompetencji. (2) Brak kompetencji po stronie kobiety przyjmującej zlecenia. Kobieta ta nie... Rafał Profesjonalizm (1) Bez zastrzeżeń! Piotr Piotr - opinia (1) Trafiłem do punktu przypadkowo gdy mój TV trafił tam w ramach gwarancji... Piotr Bardzo zadowolony (1) Oddałem subwoofer i jestem bardzo zadowolony z naprawy i obsługi. Informacje... Maciej POLECAM (1) Polecam ten punkt naprawy sprzętu RTV ! Moim zdaniem jeden z najlepszych w... Waldemar Polecam (1) Zadzwoniłem w godzinach przed południowych,żeby zasięgnąć informacji.Po 18tej... Maki szybko i profesjonalnie (1) Wszystko ok, oddałam aparat z prośbą o bardzo szybką naprawę i po 2 dniach... chinka kb - opinia (1) konkretnie i sprawnie.. w serwisie naprawiono mi aparat fotograficzny i... kb Polecam :> (1) Polecam :> Marta Zdecydowanie polecam (1) Bardzo dobry serwis. Serwisant, mimo iż trochę spóźniony, okazał się... P. to jest super serwis! (1) W wakacje uszkodził mi się aparat pożyczony od mojego brata. Brat nagle... k. Zdecydowanie polecam (1) Mogę tą firmę tylko chwalić. Z powodu zbliżającego się wyjazdu bardzo... Emilia