Sex Shop Pleasure

Sexshopy

Gdynia, Świętojańska 11

Monika - ocena (1) Świetna obsługa , nienachalna i kompetentna. Największy wybór jaki widziałam... Monika Halina - ocena (1) Super sklep wraz z obsługą :) Halina Justyna Sol. - opinia (1) Jestem pod ogronmym wrażeniem wnętrza sklepu a jednocześnie obsługą.Byłam... Justyna Sol.
Paulina - opinia (1) Przemiła obsługa która potrafi świetnie doradzic, przystępne ceny, piękny... Paulina Mirek - opinia (1) Polecam każdemu miłośnikowi gadżetów erotycznych.Przyjechałem na weekend z... Mirek Czysta przyjemność. (1) Zakupy w tym sklepie to przyjemność☺ Bogaty asortyment, bardzo miła,... Cielak zdecydowanie polecam (1) Wszystko na wysokim poziomie obsługa jak i asortyment. Podejście do klienta... Solidny przedstawiciel Gdynia Przemilo (1) Rewelacyjna obsluga, wyjatkowo cierpliwa i swietnie doradza, Asortyment... Agi Super (1) Bardzo polecam sex shop pleasure za duży wybór i przesympatyczną fachową... Małgorzata Bardzo miła, fachowa obsługa oraz bogaty asortyment (1) Każdy znajdzie tu coś dla siebie! Polecam serdecznie! Bardzo mila... Kasia SUPER (1) Jestem pod wielkim wrażeniem ładnym i estetycznym wyglądem sklepu, jak i... Amanda goraco polecam:) (1) polecam z czystym sumieniem!!! piekne wnetrze.. mila obsluga!! jestem pod... kamila gdansk