Sex Shop Venus

Sexshopy

Gdańsk, al. Grunwaldzka 62

Macho - opinia (1) Super sklep duży wybór asortymentu miła obsługa i atrakcyjne panie (...). Macho Strzał w dziesiątkę!!!!! (1) Najlepszy sex shop w trójmieście! Zdecydowanie polecam. Bardzo dużo towaru,... Zbigniew Polecam (1) Bardzo duży sklepik i dobrze wyposażony. Obsługa uśmiechnięta i miła. Mimo,... Karol
Super sklep (1) Pierwsza wizyta moja okazała się sukcesem, Pani doradziła asortyment, była... Magda świetny sklep! (1) Poszłam się tylko rozejrzeć a wyszłam z siatką zabawek:) niezwykła atmosfera... Jola Reklamacja (3) Nie ukrywam ze bylismy z żona klientami którzy dosyc często odwiedzali w/w... PołamanyDick! Brawo! (1) Nie widziałam wcześniej tak dużego sexshopu! Przeogromny wybór. Bardzo miłe... Teresa rewelacja! (1) Byłam ostatnio z koleżanką, sklep jest ogromny, bardzo duży wybór, obsługa... Ania świetny personel!!! (1) Mimo, iż jestem osobą wstydliwą, kupiłam tam mój pierwszy wibrator bez... Klaudia Pozytywna niespodzianka (1) Moja pierwsza wizyta w tego rodzaju przybytku i muszę przyznać, że byłem miło... Adam DRODZY jak cholera (2) Ogólnie OK, ale ceny to kosmos. Marża 1000% chyba. Znam ceny hurtowe. qw ROZCZAROWANIE!!!niemiła ekspedientka (1) Bardzo niemiła sprzedawczyni,arogancka.Liczyłam na pomoc w wyborze... mariola1976 Warto! (2) Sklep ogromny!Bardzo bogaty asortyment.Swietna obsluga. Jedyny minus to ceny... Marta pejcze dla naszego Studia Pro-Masaż (1) najlepsza jakość skóry, oryginalne kolory polecamy testy produktów Sex shopu... Masażystki z Pro-Masażu Zbyt wysokie ceny (1) Jestem trochę zawiedziony tym sklepem. Bardzo wysokie ceny, w niektórych... 40latek