Bardzo dobra i fachowa pomoc (1) Raczej nie nie przepadam za kupowaniem sprzętów elektronicznych ale po... kat.gru.85 znakomity Pan Marcin (1) Owy sklep i pracującego tam, Pana Marcina polecili mi znajomi, którzy kupili... Karolina komputery (1) Bardzo dobra informacja,doradztwo pomoc niezdecydowanym,mila obsluga klient
polecam (1) Dzisiaj wybrałam się do centrum handlowego riviera aby zakupić laptopa... Klaudia Kompletna niekompetencja (3) Pomimo faktu, że na stronie internetowej Sferis jest informacja że salon jest... Jacek Gorąco polecam Sferis w Rivierze (1) Bardzo miła obsługa, doradcy podeszli do mnie indywidualnie i trafnie ocenili... Jerzy Grzegorz - opinia (1) Wtam serdecznie, niniejszym chciałbym polecić zakupy komputerowe w salonie... Grzegorz głośniki pc - pobór mocy (1) Kto się zna na elektronice pomimo wyłączenia głośników przyciskiem słyszę... dbig GORĄCO POLECAM!!! (1) Jest to nie pierwszy zakup w tym sklepie jakiego dokonałam i napewno nie... Bożena Dajcie spokój ... (1) Jednego dnia ide do ich salony w C.H Wzgórze i rozmawiam ze sprzedawca o... Damian zakup laptopa (1) Jak najbardziej polecam ten sklep. Szczególnie polecam zakupy u Pana... Paulina