Show Gentelmen's Club

Kluby nocne

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 17

Szpilka. - ocena (1) Zdecydowanie polecam!. Szpilka. było troche sztywno (1) Było trochę sztywno i przydrogo. Nie wszystkie dziewczyny rozbierają się do... borko Polecam! (1) Świetni Barmani! Miła atmosfera! Tobiasz
Hmmm (1) Chciałbym podziękować dziewczynie, która przedstawiła mi się jako Sylwia.... pablito1501 najlepszy klub to jest (1) najlepszy klub naj lukasz Uważajcie na ten klub (1) Nie polecam tego klubu, obsługa na barze bardzo ordynarna. Najgorsza jest... Paweł Jest ok, ale... (1) Wszystko na najwyższym poziomie, rzeczywiście dziewczyny przepiękne i... Luxury Kulturalnie i na poziomie (1) Byłem w niejednym klubie gogo. Ten mogę polecić z czystym sumieniem,... Wiktor NIE POLECAM! (1) Bylem z kolegami w tym klubie, dziewczyny sa brzydkie, pijane i nachalnie... Krystian wspaniały klub (1) Zaraz po wejściu do klubu wrażenie robi wystrój. Świetna obsługa,... klient teraz faceci beda placic (1) zamiast podrywac dziewczyny faceci beda sie z prostytutkami zadawac, a... Ania Show (1) W klubie jest rewelacyjnie. Byłem wczoraj z kumplami, prześliczne kobiety.... Facet