Re: Siatkówka Amatorska Trójmiasto Pomocy!
Spoko , nie miałem zamiaru być złośliwy . Wiem po prostu sam (jako organizator i jako osoba chodząca do kogoś na sale) , że nie często udaję się tak zebrać dobrą ekipę . Gdy ja szukałem ludzi trafiły mi się takie kwiatki jak : dziewczyny które szukały chłopaka ; para , która koniecznie musiała być razem w zespole , bo osobno nie grają ; facet , który opowiadał ile to nie ma medali a atakował po ścianach ; chłopak któremu nie odpowiadała piłka marki Molten , bo zawodowcy grają Mikasą . Jeśli natomiast znajdą się jakieś sale , gdzie brakuje ludzi a są one regularnie organizowane , to bardzo fajnym pomysłem jest napisanie o nich na jakiejś stronie , bo może nie regularnie ale poza tą salą gdzie teraz chodzę sam chętnie poszedł bym poodbijać w inne miejsce jeśli znajdzie się wolna chwila . Dobrze by było gdy organizator wypowiedział się o poziomie gry , bo sam raz trafiłem na sale , gdzie po zwykłym ataku zwrócono mi uwagę , że tutaj ludzie przyszli się zrelaksować i bawić , a nie wyżywać i łamać sobie palce . Z niecierpliwością czekam na info i może podasz adres swojej stronki ?
4
0