Lubisz grać, ale nie masz okazji? Spotykamy się raz w tygodniu- w czwartki o 20:15 (koszt 3,5 zł za spotkanie)- w Gdańsku Wrzeszczu na Zielonym Trójkącie. Jesteś zainteresowany/a, zapraszam ;) Napisz!
Hello:). Jest to nadal aktualne? Bo ja bardzo chętnie bym się przyłączyła do gry i poznała nowych ludzi:). to mój nr gg 9099678 lub mail izka_izabel@o2.pl
witam. czy po wakacjach jest gra aktualna. w razie czego służe pomocą . tel do kontaktu to kelot1@wp.pl lub 506 035 935.
chciałbym grać bardzo. ale jako amator.pzdr
hej info stare ale może jeszcze aktualne? bardzo chętnie się przyłączę. jeśli nie teraz to może jakaś kontynuacja będzie? gg5982651 jakby co jestem bardzo zainteresowana:) pozdrawiam
hej! jeśli jest ktoś chętny, to na dziś (poniedziałek) są potrzebne 2 osoby (lub para) do gry w siatkówkę na Przymorzu na godz. 20. Koszt 6 zł/osoba, poziom zaawansowany, skład mieszany. Zapraszam na tel. 606-509-237 Ania
Altar, mam nadzieję, że się nie pogniewasz za powyższe ogłoszenie :)
Lubisz grać, ale nie masz okazji? Spotykamy się raz w tygodniu- w srody o 17.00 (koszt 5 zl za spotkanie)(2h) - w Gdynii - Wiczlinie .... Szkoła Podstawowa nr 37 ... Pytać o Agę ;)
jeżeli jednak będzie brakowac ludzi do gry w siatkę, to podaję kontakt gg 3795854 lub kamila.cieslinska@op.pl kiedyś trenowałam siatkę w klasie sportowej