Sielska Klinika

Stomatolodzy Protetycy Chirurdzy

Gdynia, Powstania Styczniowego 30A

Magdalena - ocena (1) Najlepsza, kompleksowa opieka stomatologiczna w Gdyni i Rumii. Dla całej... Magdalena Łukasz Krukowski - opinia (1) Na wstępie chciał bym powiedzieć że dla każdej dziedziny usług z których... Łukasz Krukowski Super! (1) Serdecznie polecam Klinikę! Bardzo długo szukałam odpowiedniego stomatologa,... Kasia
Zdecydowanie 6 na 6 ! (1) Potwierdzam opinie na temat jakości usług stomatologicznych. W gdyni już... Jarek Pozytywnie (1) Myślę, że nie trzeba specjalnie tutaj przekonywać nikogo do usług... Jarosław licówki (3) tani produkt !!! po 3 miesiącach odkleiła się pierwsza 3 a za tydzień 2.... Michał Polecam w 100% (1) Chirurgia, protetyka i leczenie. Po wizytach stres i wszelkie obawy zniknęły... Gosia Zdecydowanie polecam (1) Jeśli chcecie przeżyć bezboleśnie wizytę u stomatologa i dobrze wyleczyć... Anna Super opieka dentystyczna (1) Wspaniała cała ekipa!!! - pochyla się nad każdym, nawet najbardziej... P.K. Polecam (1) Miałem wizytę u Dr Katarzyny Pokrywka. Jestem zadowolony. Pełen... Igor Fajne miejsce godne polecenia (1) Do Sielskiej Kliniki trafiłem z polecenia kolegi. Miałem wszczepiane dwa... Dawid Wszystko idealnie (1) Długo szukałam odpowiedniego dla siebie dentysty i udało mi się znaleźć... Natalia Najwyższy poziom usług (1) Polecam wizytę u p. doktor Sielskiej. Gabinet bardzo nowoczesny, miła... Sylwia Najcudowniejsza pani stomatolog (1) Serdecznie polecam dr Martę Sielska .Cudowna ,życzliwa kobieta co jest bardzo... Aga Super Stomatologia! (1) Czy wizyta u stomatologa może być przyjemna? bezbolesna? pozbawiona stresu?... Barbara Jasińska Profesjonalnie, bezboleśnie,skrupulatnie! (1) Od kilku lat jestem Pacjentką dr Sielskiej. Stomatolog zaangażowany,... Asia Najlepszy stomatolog w trójmieście - Sielska klinika (3) Pełen profesjonalizm, miła obsługa i wysoka jakość usług cechuje Sielska... Rafał Nie polecam (2) Ciężko nawet nazwać sposób w jaki zostałam potraktowana jako... Joanna Uczciwie i solidnie! (1) Jestem regularnym pacjentem Sielskiej Kliniki i nigdy nie byłam w... Danusia Solidnie, uczciwie i na najwyższym poziomie! (1) Leczenie w Sielskiej Klinice jest przyjemnością samą w sobie. Gabinet... Piotr