Silna depresja

Witam, mam chyba u siebie depresje. Dochodzi do tego, że nie mam poczucia własnej wartości, czuję się jakbym był nikim. Jestem w związku małżeńskim od kilku lat,kocham swoją żonę bardzo i gdybyśmy się rozstali to nie poradzę sobie. Mam często myśli takie, żeby z sobą skończyć albo wyjść i nie wrócić po prostu. Żona też jest nerwowa i często nie panuje na emocjami. Między nami też wszystko się jakoś popsuło i uczucia i intymność i seks tego nie ma. Nie radzę sobie chyba
Gdzie mogę zgłosić się o pomoc?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Hej,
Pogadaj z kimś i poproś o wskazówki.
Walcz o siebie. Nie siedź w głowie. Przebywaj z naturą. Szukaj wszystkiego co pozytywne i tylko tym otaczaj się.
http://depresja.org/gdzie-szukac-pomocy/
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Dzięki. Spróbuję podziałac, ale czasem po prostu brak już sił z tego wszystkiego...
Jak ktoś popatrzy z boku, to powie no głupi! Co za psychol, mięczak... ale uwierzcie, że są tak różne problemy i zmartwienia, że bardzo ciężko czasem sobie poradzić przez co niszczy się związek, a to wszystko jeszcze bardziej dobija do dołu, kiedy się na to patrzy i nie może nic zrobić mimo na prawdę chęci.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie siedź w głowie. Przez większość życia słyszę, czytam... od "psycholi" i "głupków" w różnych stadiach transformacji, że jestem "głupia" i "psychiczna" :] To mi dodaje sił i pozwala trzymać pion.
Świat należy do mięczaków z wyboru, którzy swoje twardzielstwo trzymają w szafie, na czarną godzinę, która oby NIGDY nie nadeszła.
Polecam Ci pogadanki Jordana. To facet, który rozumie naturę facetów. To nagranie jest stare.
Człowiek wywołuje kontrowersje w różnych środowiskach, ale jego książki są dostępne w Polsce.
Oczywiście, najbardziej polecam wersje anglojęzyczne na youtube.
W tym roku, On sam, przechodził depresję :], więc widzisz jak jest.

http://www.youtube.com/watch?v=6c9Uu5eILZ8

Najlepiej z taką chorobą należy radzić sobie samemu, lekarz przepisze leki antydepresyjne i pomagają, albo skieruje do szpitala psychiatrycznego. Więc polecam zmienić myślenie, zająć się czymś, co nam daje radość. Nie skupiać i nie wracać do złych myśli. Oto moje zalecenia i na pewno pomogą. Pozdrawiam
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Zacznij na początek suplementację witaminy D, oraz witamin z grupy B. Problem może być złożony i obejmować problemy zewnętrzne i wewnętrzne. Odpowiednia suplementacja może pomóc. Nie kupuj tylko byle czego.

Inne tematy z forum

Środki na przedwczesny wytrysk (7 odpowiedzi)

Jakie znacie najlepsze sposoby na przedwczesny wytrysk? Ogólnie trochę zawiodłem się na...

Problem z osiągnięciem pełnej erekcji (6 odpowiedzi)

Piszę to anonimowo, bo w przeciwnym wypadku nigdy bym się na to nie odważył. Od jakiegoś czasu...

okulista dzieciecy w gdansku na nfz (3 odpowiedzi)

Witam, jak w temacie poszukuje okulisty dla 3 miesiecznego synka. Sprawa jest dosc pilna, bo juz...