Silny ból......

.....w okolicach zołądka? co to może być? trzyma od paru dni ok 2-3razy dziennie atakuje, czy moze byc to na tle nerwowym?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Silny ból......

a mi sie wydaje czy nie masz kamieni w woreczku

jakim woreczku? zółciowym? kamienie to miałam ale na nerkach. ten bol juz jakis czas temu mnie dopadl trzymal ok tygodnia jak poszlam do lekarza to kazała zrobic usg jamy brzusznej wykonałam lecz zoladka nie zoobaczyl tym badaniem

do gastrologa na gastroskopie idz, to moga byc wrzody... wstepnie zrob test na H. pylori (w domu-do kupienia w aptece lub w laborat - cenowo wyjdzie tak samo).

moze tez byc na tle nerwowym, moze byc zapalenie sluzowki zoladka, ale bez gastroskopii nikt Cie nie zdiagnozuje.

może nadkwasota?

tak jak piszą wyżej, zrób najpierw gastroskopię i test na helikobakter

nie chcę Cię martwić, ale moja mama miała identycznie i wykryli jej kamienie w woreczku żółciowym, teraz czeka na zabieg wycięcia tego woreczka

a może jesteś w ciązy i jest to ciąża pozamaciczna. Ja miałam, ale wtedy bolał mnie cały brzuch - nie mogłam zlokalizować bólu, bo miałam zapalenie otrzewnej.

Inne tematy z forum

dobry psycholog w Gdańsku wrzeszczu (94 odpowiedzi)

prosze pomóżcie mi .... polećcie mi kogoś kto na prawdę pomoże z problemami

Mały penis we wzwodzie (7 odpowiedzi)

Mam 22 lata i pewien kompleks spowodowany niewielkimi rozmiarami mojego członka. Chodzi o to, że...

Mój mężczyzna ma problemy ze wzwodem (6 odpowiedzi)

Mam pytanie. Mianowicie mój mężczyzna ma od jakiegos czasu problemy ze wzwodem. Ogólnie nie chce...