Silver

Solaria

Gdańsk, Startowa 2

Barton - ocena (1) Super miejsce. Świetna atmosfera, porządne łóżka Barton jestem stałą klientką i radzę zmienić jedną panią (1) Tym razem uznałam, że warto zwrócić na to uwagę, gdyż nie pierwszy raz to się... Monika POLECAM! (1) REWELACJA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzieki Pani... Kamila
REWELACJA!!!Polecam każdemu! (1) Zostawiam notke jeszcze tutaj bo chcę aby ludzie przekonali się do tego... Anna Izabela - opinia (1) Wg mnie to całkiem dobre solarium i nie zgadzam się z Panią, która twierdzi,... Izabela świetne solarium (1) Już od roku byłam stałą klientką solarium SILVER w Gdyni, ale z powodów... Luiza Odradzam (1) Gdy weszlam do solarium Pani w Blond włosach , rozmawiała przez telefon ,co... A.K Obsługa! (3) Dziewczyny są super... Dobrze wykonują swoją pracę ...... pozdrawiam ;] Anna30 WYPOSAŻENIE TAK PANIE NIE (3) jestem stałą klientką od ok 2 lat, tylko i wyłącznie dlatego że ostro... MARTA :) (1) Bardzo podoba mi się klimat jaki panuje w tym Solarium. Łóżka są bardzo... Iwona Obsługa (1) Solarium Jest fajne, conajmiej raz w tygodniu tam jestem. Ale te dziewczyny... Magdaa haa_mmm_ooo - opinia (1) Jestem zadowolona z cen. ale poszlam na 8 min na najslabsze łóżko malo mi... haa_mmm_ooo kinia i dominika - opinia (1) ...dziewczyny sa naprawde bardzo sympatyczne i mile. maja jednak prawo byc... kinia i dominika Ogólna ocena (1) Solarium odwiedzam raz w tygodniu i powiem tak: zawsze jest wybór, jeżeli... sandra85 To moje ulubione solarium. (1) Witam, jestem od kilku lat klientką tego solarium. Jestem zadowolona z... Małgosia Marta - opinia (1) Również jestem stałą klientką tego solarium i nie zgodzę się z opinią poniżej... Marta Obsługa (1) Jestem stałą klientką solarium Saturn na Zaspie.Niestety jestem zmuszona... Xala Beznadziejna obsługa... (1) Jestem stałą kilientką tego solarium.Kiedyś pracowały tam fajne dziewczyny... ilonka Asia - opinia (1) Solarium jest O.K, ale obsługa jest OKROPNA!!!!!!!! Kiedyś pracowały tam... Asia bartek - opinia (1) SOLARIUM OK - OBSLUGA- tragedia !!!!!!!!!!!!!!!!!! bartek