Gorąco polecam (4) Do Sima studio trafiłam z polecenia mojej Siostry,która zamawiała tam kuchnię... Magda UWAGA OSZUŚCI (1) Ostrzeżenie przed AWERTOP I SIMA. Pan Szymon przyjął zamówienie w kwietniu,... jst07@wp.pl Zdecydowanie na nie (5) Właściciel niesłowny, unika kontaktu z klientem. W sima studio klient jest... klient
amatorszczyzna, całkowita ignorancja wobec klienta (1) Z usługi tej 'fimy' skorzystałem w połowie zeszłego roku. Do tego czasu... Piotr dramat - odradzam (1) Jest styczeń, montaż miał być zakończony w październiku, a nadal się... Kasia ... (1) Firma jest totalną Właściciel jest nieodpowiedzialnym człowiekiem.... Elżbieta Rymsza Z daleka od tej firmy (1) Jeśli chcesz stracić mnóstwo czasu, nerwów i pieniędzy - ta firma jest dla... zawiedziony Zadowolony Klient (2) Trafiłem do Simastudio z gotowym projektem. Chciałem uzyskać wycenę,ale... Jacek z Gdańska szukają jeleni (1) firma polecona przez kolegę. na początku lipca umówiłem się na pomiar wnęki.... cierpliwy STRATA CZASU (1) Serdecznie NIE polecam, typowa firma, która jeszcze nie rozumie o co chodzi w... jbl