Sincerity 2950

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Sprzedam elegancką, oryginalną suknię ślubną Sincerity 2950. Suknia jest po czyszczeniu chemicznym i jest w stanie bardzo dobrym. Bawiłam się w niej świetnie i czułam się jak prawdziwa dama. Goście byli zachwyceni a przecież o to też chodzi w tym szczególnym dniu. Suknia jest w rozmiarze 36 na wzrost 163-168 (zależy od wysokości obcasa i ustawienia halki). Oryginalną halkę dołączam do sukni gratis. Cena sukni 1500 PLN (w salonie kupiłam ją za 2800 PLN).
Oferta pochodzi z Poznania.
Zainteresowanych proszę o kontakt mailowy: anetamajewska@o2.pl
Prześlę zdjęcia.
Pozdrawiam
Aneta
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sincerity 2950

To jeszcze raz ja :) Tę cenę można ze mną ponegocjować :)

tutaj dziewczyny maja problem ze sprzedaza sukien za 500,600 zł.Wiec watpie czy Tobie sie uda..Jednak powodzenia

Mam nadzieję że uda Ci się sprzedać tę suknię. Jest naprawdę piękna. Sama ślubowałam w czerwcu w tej właśnie sukni. Czułam się doskonale! Jeśli Ci się nie uda sprzedać w internecie to daj ją do komisu. Tam na pewno długo nie będziesz musiała czekać.

A jesli ozesz mi powiedziec czy nabylas ja w 3-miescie i jesli tak to gdzie?? Bede baaaaaardzo wdzieczna. pozdrawiam

mam nietypowa prosbe...czy mogłabys przysłać mi jakaś swoją fotke???bo chociaz znam te suknie ( swoją szyłam na jej wzór:)) to jakoś nigdy nie widzialam w niej zadnej dziewczyny poza modelka z kaatlogu:)))jeśli by nie bylo problemu to bedzie mi milo:)) shanendoha@wp.pl

A gdzie szylas?? moze we Wrzeszczu w Centrum Handlowym BIS????

Sukienke kupowałam na św. Marcina w Poznaniu.

pewnie ze moge przeslac zdjecie :)

anetko dziekuje za zdjecie:))) a szyłam prywatnie w gdyni