Sincerity!!

Temat dostępny też na forum: Wesele bez ogłoszeń
Dziewczyny wiem ze w trojmiescie jest miejsce gdzie mozna poszukac ogleoszeń o kupnie i sprzedaży sukienek ale niestety nie ma tam mojego wymażonego modelu a jest to Sincerity 3070 więc jeśli któraś z was właśnie ma taką sukienkę i będzie chciała ją odsprzedać to ja BARDZO chętnie odkupię :))) tylko jeszcze żeby rozmiar pasował ;)) bo ze mnie szczypiorek to nie jest ;) więc poszukuję 40/42 za wszelkie odezwy bardzo dziękuję :))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sincerity!!

ja mialam, ale niestety już sprzedałam

śliczna sukienka !! moja koleżanka taką miała na ślubie i ma ją ale niestety rok po już się rozwodziła i za bardzo jej sprzedać nie chce bo mówi, że to jedyna pamiątka po ślubie gdyż zdjęcia i reszte rzeczy spaliła a z kasy ślubnej kupili sobie samochód, niestety musieli go sprzedać( majątek hehe). ona ma rozmiar włansie 42 zapytam się jej czy może przemyślała już sprawę.

do jakiej ceny jesteś wstanie zapłacić??????

Ajaja namów namów ją ;))) z tego co się orientowałam to ten model (tylko za małe rozmiary) wyceniane są na 1600-1800 zł więc tyle też jestem gotowa zapłacić no ale pewnie się ugne jeśli cena będzie trodszkę wyższa :))) z góry dzięki!!!

http://forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=39

http://forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=39&w=25807960

suknia nawet śliczna, al eco najgorsze to brak ramiaczek, nie podobaja mi sie takie i nie cierpię wszystkiego czemu ich brakuje i taka trochę ciężka chyba

siczna jest chociaż ja preferuje z "opadającymi ramoinami" ogólnie modele sinceruty są śliczne - ja szłam do slubu w 2950 tzn szytej na jej wzór:)

Twój model też śliczny :))) cacuszko :) właściewie prawie wszystkie są śliczne z tej firmy :)

Na zdjęciu nie widać jej uroku ja też myślałam że jest ciężka i nie dla mnie ale jak się ją nałoży to ona zaczyna się cała delikatnie mienić zrobiła na mnie piorunujące wrażenie :) też nie lubię bez ramiączek, ale jak tą założyłam to zmieniłam zdanie :))

aha no i na tym forum to też już przeglądałam te oferty (chyba byłam na wszystkich forach i sklpach internetowych jakie istnieją ;)) ale niestety nie ma mojego rozmairu :(( zaczynam się czuć jak hipopotamica ;))

wydaje mi się, że to jest suknia z kolekcji 2005, więc jakim cudem Twoja koleżanka miała ją na sobie ponad rok temu?????

Wlasnie mam taka sukienke do sprzedania!!N moim wesleu sprawdzila sie rewalcyjnie.Wszyscy byli zachwyceni.Na pisz do mnie maila to wysle ci zdjecia z mojego slubu(naprawde warto)pozdarwiam aga