Siódme Niebo

Chciałabym kupić dom na Osiedlu Rodzinnym (Siódme Niebo), bede wdzieczna za wszystkie oponie dot tego osiedla. jaka jest jakosc wykonania domow? mam synow, ktorzy ucza sie w liceum a gdansku jak z dojazdem autobusowym>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 45

Re: Siódme Niebo

Mam jeszcze pytanie do osób już mieszkających, jak wygląda w mieszkaniach wygłuszenie ścian i stropu pomiędzy sąsiadami?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam, a jak wygląda sprawa z obmiarami? czy metraż się zgadza?
proszę o informacje bo właśnie mam rezerwacje i chciałbym się czegoś dowiedzieć

My mieliśmy 30 punktów więc u was nie jest źle:))

pojedź na plac budowy, to sam się przekonasz, że nie wszystko gra.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

u nas w pięciu miejscach dach przeciekał , krzywy sufit draśniete okna -ogolnie przy odbiorze 19 punktów do poprawki więc wcale nie jakieś drobnostki

Witam

a co dokładnie było źle wykonane?

opisz co to znaczy, że się nacięliście?
Pisz konkretnie co i jak. Jak napiszesz dokładnie, to nam będzie łatwiej, jak i Twoja wypowiedź będzie bardziej wiarygodna.
Obecnie takich nic nie wnoszących wypowiedzi jest tu dużo i rozmywają wątki z konkretnymi problemami na które należy zwrócić uwagę.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dzień dobry,

radzę wszystkim, którzy dokonali rezerwacji mieszkań na Osiedlu Familijnym aby wybrali się na plac budowy i upewnili się, że wszystko jest w porządku z budynkiem. Proszę sprawdzić, czy wszystko zgadza się z projektem oraz czy wszystko jest w porządku ze ścianami nośnymi oraz konstrukcją dachu. Naprawdę dobrze Państwu radzę, myśmy się nacięli. Pozdrawiam
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

już się nie klocicie?... szkoda:)

żaden warszawski developer, to że działalność ma tam zarejestrowaną. Nie znaczy że stamtąd jest. To koleś z gdańskiej zaspy konkretnie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

cwany warszawski developer.
haha
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5

Ich opóźnienie nie zależy od złej pogody, po prostu musieli nadgonić pracę na osiedlu familijnym. A tak to w ogóle deweloper powinien nas zawiadomić o tym pisemnie a nie w mailu.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ale to chyba tylko wtedy gdyby nie tłumaczył się zła pogodą - prawda? Jesteśmy w tej samej sytuacji.

tak dotyczy to budynku nr 9 dziś podpisywać powinniśmy mieszkanie na nas. od tego dnia deweloper powinien nam płacić karę umowną
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

tak dotyczy to budynku nr 9

A proszę mi powiedzieć , którego budynku dotyczy to opóźnienie. My słyszeliśmy o opóźnieniu w bud. nr 9 ze względu na przedłużającą się zimę oraz problemy z mediami. Na forum ( phorum.banio) jest zamieszczony fragment listu od dewelopera.
Pozdrawiamy

1 lipca zgodnie z umową miał być dbiór mieszkania, nikt nie dzwonił ani nie pisał aby się umówić, zadzwoniłam więc sama żeby ustalić godzinę odbioru mieszkania. Developer powiedział że będzie mięsięczne opóźnienie, super że poinformowali o tym 3 dni wcześniej, jak wzięłam już urlop i poumawiałam ekipy remontowe. Pracownicy zwalają między sobą odpowiedzialność za niedotrzymanie słowa i terminów więc jest tam jeden wielki burdel, czyli bez zmian.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

RUINA

Takie opinie na temat tego osiedla mogly by wyploszyc potencjalnego nabywce ,kupilem mieszkanie na innym osiedlu mieszkanie super ale...... W pszeciagu 4 miesiecy od zamieszkania pojawily sie problemy zaczely przeciekac nam dachy w wiekszosci mieszkan na porterze zaczela wybijac kanaliza o wadliwym ogrzewaniu nie wspomne pekajace sufity odklejwjace sie tapety itd...Jest tego sporo i gwarantuje wam ludzie ze to co tu piszecie to nic w poruwnaniu z tym co mam albo i niemam .Nikogo nie bronie bo wiem jak rynek nieruchomosci dzisiaj wyglada tanio postawic drogo spszedac, tylko szkoda ze maszym kosztem .Szkoda tylko ze ci co stawiaja te domy sami w nich nie zamieszkaja.Pozdrawiam
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

czy to lato czy to zima to będzie mój grzyb a nie wasz. darojcie sobie takie komentarze ja sie tylko zapytałem prosiłem odopowiec .a o
grzyba się nie pytałem ,jak będę się pytal to proszę o odpowiec
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

dzięki za od powiec może bedziemy sąsiadami :)

Inne tematy z forum

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???

Terma Sp. z o.o. (8 odpowiedzi)

Witam :) Przyjmę każdą opinię na temat pracy w Terma Sp. z o.o. (producent m.in grzejników) na...