Siódme Niebo

Chciałabym kupić dom na Osiedlu Rodzinnym (Siódme Niebo), bede wdzieczna za wszystkie oponie dot tego osiedla. jaka jest jakosc wykonania domow? mam synow, ktorzy ucza sie w liceum a gdansku jak z dojazdem autobusowym>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 45

Re: Siódme Niebo

Wszystkie informacje powinnaś znaleźć tutaj: http://rynekpierwotny.com/mieszkania/pomorskie/kartuski/siodme-niebo,osiedle-familijne-mieszkania/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w dodatku w grudniu...a potem lamenty i reklamacje plus pisanie głupot na forum ,że grzyb sie robi
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

brawo dla tych co zaczynaja szybciej remont... to oznacza tylko ze szybciej sie zglosicie do dewelopera z reklamacja typu grzyb, za duza wilgotnosc itd. jak sie odpiebra dom/mieszkanie to remon zaczyna sie pozniej!! bo to musi wyschnac, z beton woda wychodzi przez pare miesiecy! kretyni.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,

Można wcześniej, my mamy odbiór na wrzesień a w sierpniu już zaczynamy remont:) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam tez zamierzam kupic mieszkanie na tym osiedlu i mam pytanie odbior jest na grudzien czy oni szybciej wpuszczają ludzi żeby mieszkanie wykonczyc czy dopiero przy odbiorze dzięki za odpowiec

Marcin, możesz podać mi swójego e-maila? Chciałbym na własne oczy zobaczyć usterki o których piszesz (jeśli to możliwe). Planuje kupić mieszkanie na familijnym, ale zaczynam mieć wątpliwości. Dzięki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeeny,dom`nie`jest`jeszcze`odebrany,a`wszystkie`sciany`sa`zagrzybiale`
,w`kazdym`pomieszczeniu.miesiac`temu`bylo`ok..`zalamka
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

A

fajnie sie czyta takie opinie ze dobrze sa zbudowane te domy muj maz je stawia i twierdzi ze mieszka tam kilka rodzin PELNA KULTURA brak opszczymurow i siedmiodniowych imprezowiczow a teraz stawiaja sklep na srodku osiedla
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chodzi o wilgotność materiału a nie powietrza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet na Saharze jest wyższa wilgotność
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobno wilgotność powinna być niższa niż 3%, ale nie wiem czy to polska norma, tak mówił ktoś od dewelopera...

A ktoś wie o co chodzi z prądem na osiedlu rodzinnym?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nadal nikt nie napilas jaka ta wiglotnosc ma byc przy odbirze domku wedlug polskiej normy. A to malo uzadzonko to higrometr :)

tak SZAFKAMI sorry

szaFkami chyba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kupujecie bo tanio, wprowadzacie sie szybko a budynek powinien schnąc, co najmniej pół roku. Pózniej macie grzyb za szawkami i wilgoc pod panelami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

od dzików nie uciekniesz, w Baninie też są;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam w mieszkaniu takie małe urządzonko ,które pokazuje jaką mamy wilgotność ( ok.15 zł w OBI) - naprawdę polecam , jak jest pow.60% to wiemy ,żeby koniecznie otworzyć okna - odrazu spada :) a grzyba jak dotąd nie mamy:)
możecie minusować , tak chciałam tylko doradzić sąsiadom z problemem wilgoci :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

mozesz podac linak d tej polskiej normy bo szukam ale narazie znalesc nie moge jesli chodzi o wilgotnosc przy odbiorze miszkania

Inne tematy z forum

Fotowoltaika problem (47 odpowiedzi)

Witam mam instalacje od 2 lat z tego co widzę w słoneczny dzień invertery siadają bo są za...

Hocki klocki (111 odpowiedzi)

Wiecie kto prowadzi tą placówkę ?

Komisariat Policji w Żukowie zamknięty (47 odpowiedzi)

czy ktoś wie co się stało? likwidują taki dyży komidariat???