Chciałabym kupić dom na Osiedlu Rodzinnym (Siódme Niebo), bede wdzieczna za wszystkie oponie dot tego osiedla. jaka jest jakosc wykonania domow? mam synow, ktorzy ucza sie w liceum a gdansku jak z dojazdem autobusowym>
brawo dla tych co zaczynaja szybciej remont... to oznacza tylko ze szybciej sie zglosicie do dewelopera z reklamacja typu grzyb, za duza wilgotnosc itd. jak sie odpiebra dom/mieszkanie to remon zaczyna sie pozniej!! bo to musi wyschnac, z beton woda wychodzi przez pare miesiecy! kretyni.
witam tez zamierzam kupic mieszkanie na tym osiedlu i mam pytanie odbior jest na grudzien czy oni szybciej wpuszczają ludzi żeby mieszkanie wykonczyc czy dopiero przy odbiorze dzięki za odpowiec
Marcin, możesz podać mi swójego e-maila? Chciałbym na własne oczy zobaczyć usterki o których piszesz (jeśli to możliwe). Planuje kupić mieszkanie na familijnym, ale zaczynam mieć wątpliwości. Dzięki
fajnie sie czyta takie opinie ze dobrze sa zbudowane te domy muj maz je stawia i twierdzi ze mieszka tam kilka rodzin PELNA KULTURA brak opszczymurow i siedmiodniowych imprezowiczow a teraz stawiaja sklep na srodku osiedla
Ja mam w mieszkaniu takie małe urządzonko ,które pokazuje jaką mamy wilgotność ( ok.15 zł w OBI) - naprawdę polecam , jak jest pow.60% to wiemy ,żeby koniecznie otworzyć okna - odrazu spada :) a grzyba jak dotąd nie mamy:)
możecie minusować , tak chciałam tylko doradzić sąsiadom z problemem wilgoci :)