Siódme Niebo

Chciałabym kupić dom na Osiedlu Rodzinnym (Siódme Niebo), bede wdzieczna za wszystkie oponie dot tego osiedla. jaka jest jakosc wykonania domow? mam synow, ktorzy ucza sie w liceum a gdansku jak z dojazdem autobusowym>
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 45

Re: Siódme Niebo

Wszystkie informacje powinnaś znaleźć tutaj: http://rynekpierwotny.com/mieszkania/pomorskie/kartuski/siodme-niebo,osiedle-familijne-mieszkania/
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

w dodatku w grudniu...a potem lamenty i reklamacje plus pisanie głupot na forum ,że grzyb sie robi
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 1

brawo dla tych co zaczynaja szybciej remont... to oznacza tylko ze szybciej sie zglosicie do dewelopera z reklamacja typu grzyb, za duza wilgotnosc itd. jak sie odpiebra dom/mieszkanie to remon zaczyna sie pozniej!! bo to musi wyschnac, z beton woda wychodzi przez pare miesiecy! kretyni.
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

Witam,

Można wcześniej, my mamy odbiór na wrzesień a w sierpniu już zaczynamy remont:) pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam tez zamierzam kupic mieszkanie na tym osiedlu i mam pytanie odbior jest na grudzien czy oni szybciej wpuszczają ludzi żeby mieszkanie wykonczyc czy dopiero przy odbiorze dzięki za odpowiec

Marcin, możesz podać mi swójego e-maila? Chciałbym na własne oczy zobaczyć usterki o których piszesz (jeśli to możliwe). Planuje kupić mieszkanie na familijnym, ale zaczynam mieć wątpliwości. Dzięki
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

jeeny,dom`nie`jest`jeszcze`odebrany,a`wszystkie`sciany`sa`zagrzybiale`
,w`kazdym`pomieszczeniu.miesiac`temu`bylo`ok..`zalamka
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 8

A

fajnie sie czyta takie opinie ze dobrze sa zbudowane te domy muj maz je stawia i twierdzi ze mieszka tam kilka rodzin PELNA KULTURA brak opszczymurow i siedmiodniowych imprezowiczow a teraz stawiaja sklep na srodku osiedla
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Chodzi o wilgotność materiału a nie powietrza.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nawet na Saharze jest wyższa wilgotność
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Podobno wilgotność powinna być niższa niż 3%, ale nie wiem czy to polska norma, tak mówił ktoś od dewelopera...

A ktoś wie o co chodzi z prądem na osiedlu rodzinnym?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

nadal nikt nie napilas jaka ta wiglotnosc ma byc przy odbirze domku wedlug polskiej normy. A to malo uzadzonko to higrometr :)

tak SZAFKAMI sorry

szaFkami chyba
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

kupujecie bo tanio, wprowadzacie sie szybko a budynek powinien schnąc, co najmniej pół roku. Pózniej macie grzyb za szawkami i wilgoc pod panelami.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

od dzików nie uciekniesz, w Baninie też są;)
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

Ja mam w mieszkaniu takie małe urządzonko ,które pokazuje jaką mamy wilgotność ( ok.15 zł w OBI) - naprawdę polecam , jak jest pow.60% to wiemy ,żeby koniecznie otworzyć okna - odrazu spada :) a grzyba jak dotąd nie mamy:)
możecie minusować , tak chciałam tylko doradzić sąsiadom z problemem wilgoci :)
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 1

mozesz podac linak d tej polskiej normy bo szukam ale narazie znalesc nie moge jesli chodzi o wilgotnosc przy odbiorze miszkania

Inne tematy z forum

Imperium-Auto Salon (14 odpowiedzi)

Witam, jakieś opinie o Imperium-Auto Salon. Firma mieści się w Baninie przy ulicy Wiśniowej 11....

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Serwis de dietrich (10 odpowiedzi)

witam Czy może ktoś polecić serwisanta do kotła gazowego de dietrich? Z góry dziękuje.