Re: Siódme Niebo
No dobra sąsiedzi... może macie racje w niektórych podpunktach ... nie będę więcej bronić naszego osiedla ani tez 7 nieba. Chwaliłam ich dotychczas , bo nie mam jak narazie na co narzekać ( zresztą ja praktycznie nigdy nie narzekam i zawsze staram się myśleć pozytywnie) . Ja wiedziałam ,ze będę miała jedno miejsce postojowe ,więc teraz nie narzekam ( matizem nie jeżdżę;) , faktycznie , szkoda ,że nie zrobili nigdzie parkingu- dla gości chociażby ,
latarnie też nie były w planie - ale faktycznie by sie przydały , no o placu zabaw nie wspomnę ... mam nadzieje ,że jeszcze go zrobią:)
Zieleń może sie pojawi kiedy zakończy sie budowa.
Nie będę się tu z Wami wykłócać , bo może faktycznie dobrze trafiłam , a Wy mieliście pecha i jest mi z tego powodu przykro.
BB - nie jestem ich pracownikiem , megi mam nadzieję , że moja pisownia tym razem jest bardziej "trójmiejska" i nie zalatuje tu teraz białorusią;)Nie chce miec tu problemów z sąsiadami i jeśli Was uraziłam to przepraszam :) ja tu sobie szczęśliwie żyje i Wam życzę tego samego . Może w rzeczywistym świecie byśmy sie polubili - choć teraz to nie wiem po tym tekście z bystrością umysłu , czy bym chciała wiedzieć kto to napisał...
Co do współpracy z 7 niebem - tez mam jakieśtam usterki - ale jak narazie nie odmówili mi ani razu naprawy - pozdrawiam sąsiadów :)
13
1