SIXPAK.PL

Przeprowadzki Transport bagażowy Magazynowanie

Gdynia, Starochwaszczyńska 48

Pan Pan - opinia (2) Przeprowadzka poszła świetnie mimo drogi z Krakowa do Gdańska. Ekipa zgrana i... Pan Pan Anna - opinia (1) Super! Jestem bardzo zadowolona i milo zaskoczona ekspresowa organizacja Pana... Anna Jolanta - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z usługi jaką wykonali dla nas Panowie z sixpak.pl... Jolanta
Przeprowadzka (2) Super! Bardzo profesjonalna, sprawna, szybka i niedroga przeprowadzka.... Rawdagra Polecamy ! (1) Krótkie spotkanie z Panem Markiem, podczas wyceny usługi i byliśmy spokojni o... Beata Super przeprowadzka :) (1) Miałam okazję korzystać z przeprowadzki z tej firmy .Jestem pod wielkim... Małgosia profesjonalnie , sprawnie , szybko- Firma Godna polecenia!!!! (1) Jak w temacie, pełen profesjonalizm !!! POLECAM WSZYSTKIM Adam Przeprowadzka (1) Korzystaliśmy, w rodzinie i my sami, już dwa razy z usługi. przeprowadzki (i... Agata Milo i profesjonalnie. (1) Korzystam z magazynu dlugoterminowego tej firmy. Calkowita pomoc i przystepne... Marek Bezproblemowa przeprowadzka (1) Co tu dużo pisać, Panowie zjawili się i przeprowadzili nam 70m biuro, szybko,... bpminteractive.pl Excellent (1) I was very happy with the service provied by sixpak. It was very helpful for... Janine Polecam przeprowadzkę z Sixpak.pl (1) Skorzystałam z usługi przeprowadzki międzynarodowej i jestem bardzo... Joanna najlepsi (1) Najlepsza firma w 3 miescie.Reszta mogłaby się wiele od nich... bartek Szybko i profsjonalnie (2) Korzystam z usług tej firmy już 3ci raz i zawsze jestem bardzo zadowolona z... Basia POLECAM !! (2) Firma PROFESJONALNA w każdym calu. Nie jestem osobą która wystawia tego typu... Marcin