SIXPAK.PL

Przeprowadzki Transport bagażowy Magazynowanie

Gdynia, Starochwaszczyńska 48

Magda z Gdyni Chyloni - ocena (1) Bardzo mili panowie, pracują sprawnie i z szacunkiem do przenoszonego... Magda z Gdyni Chyloni Marta - ocena (1) Bardzo dobry kontakt z właścicielem, ekipa która przeprowadzała nas z... Marta Agnieszka - ocena (1) Firma godna polecenia, Panowie bardzo mili, przeprowadzka przebiegła bardzo... Agnieszka
Hanna - opinia (1) Polecam, profesjonalna firma przeprowadzkowa w Gdańsku. Przeprowadzka... Hanna Przemek - opinia (1) BombaWszystko na najwyższym poziomie,chłopaki super,zorganizowani,mili i... Przemek Pablo - opinia (1) Z całego serca polecam usługi przeprowadzkowe firmy sixpak, a w szczególności... Pablo Michał - opinia (1) Bardzo polecam. Szybkie i sprawne umówienie terminu przeprowadzki małego... Michał Jerzy - opinia (1) Sprawna, kulturalna ekipa. w ciągu jednego dnia spakowali mój dobytek,... Jerzy Andrzej - opinia (1) Bardzo solidna firma. Świetny i bezpośredni kontakt telefoniczny z szefem,... Andrzej Kasia Pomorska - opinia (1) Świetna ekipa. Panowie przez wiele godzin pracowali jak mróweczki, z... Kasia Pomorska Dorota - opinia (1) Świetna ekipa, pełen profesjonalizm. Sprawnie i zawsze na czas. A do tego... Dorota Łukasz - opinia (1) Jeden telefon i z dnia na dzień przeprowadzka :-) Łukasz Joanna - opinia (1) Bardzo miły kontakt za każdym razem kiedy potrzebowałam Pan Marek zawsze... Joanna Michał Mróz - opinia (2) Polecam , profesjonalizm i miła obsługa Michał Mróz GastroHouse - opinia (1) Pierwsze skojarzenie na hasło : mieć fach w ręku to od niedawna Ci Panowie.... GastroHouse Kamila - opinia (1) Panowie bardzo profesjonalni. Szybko i sprawnie przeprowadzona przeprowadzka... Kamila kampizzi - opinia (1) Przeprowadzka z Poznania pełen profesjonalizm. Szybko, bezpiecznie, co... kampizzi Daniel - opinia (1) Pełen profesjonalizm i zaangażowanie Daniel Pan Pan - opinia (2) Przeprowadzka poszła świetnie mimo drogi z Krakowa do Gdańska. Ekipa zgrana i... Pan Pan Anna - opinia (1) Super! Jestem bardzo zadowolona i milo zaskoczona ekspresowa organizacja Pana... Anna