Skandal, bezczelność, opieszałość.

byłem klientem od lat, ostatnie wykonanie usługi to skandal, okulary, w których nie da się chodzić, ewidentnie schrzanione, krzywiące obraz, podczas chodzenia robi się niedobrze, wmówiono mi, że się przyzwyczaję, wmawiano mi, że wykonanie zgodne z zamówieniem. Jeździłem do nich 8 RAZY, za każdym razem słyszałem to samo, totalna i skrajna bezczelność w stosunku do klienta!!!! Walka z 2 reklamacjami odsyłanie klienta z niczym. Walka trwała 6 miesięcy. Właściciel wyjątkowo ironiczny w całej swej uprzejmości, liczy tylko swoją kasę i robi łaskę, że zwróci środki za złe wykonanie, nie przyjmuje do wiadomości swojej straty finansowej, bezczelnie odmawia wszystkiego, nie słucha tylko prowadzi monolog i proponuje nową usługę, za którą trzeba oczywiście zapłacić, w rozmowie prosto w oczy śmieje się i mówi, że trzeba obwiniać matkę naturę za wadę wzroku to SKANDAL, powinien was czekać sąd!!!
Na powyższą opinię ciężko sobie zapracowaliście, bo do dnia dzisiejszego nie poczuwam się do żadnej winy. W okularach nadal nie da się chodzić więc dzięki wam wyrzuciłem całą ciężko zarobioną wypłatę do kosza.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Skandal, bezczelność, opieszałość.

Szanowny Panie.
Z bardzo dużym zaskoczeniem i zdziwieniem przeczytaliśmy Pana opinię,albowiem od ponad roku nie figuruje w naszej ewidencji żadne zgłoszenie reklamacyjne na męskie okulary korekcyjne!
W związku z tym w dniu 14-lipca za pośrednictwem portalu poprosiliśmy Pana o podanie nr zlecenia celem sprawdzenia okoliczności związanych z przedstawioną przez Pana opinią..

NIESTETY KU NASZEMU ZASKOCZENIU PAN NIE ODPOWIEDZIAŁ
co świadczyć może ,ze nie pisze Pan prawdy.

A może po prostu chodziło o zwrot pieniędzy po półrocznym okresie użytkowania okularów?

Deklarujemy pełną gotowość rozpatrzenia Pana merytorycznej reklamacji o ile dostarczy Pan okulary wraz z receptą okularową i z jakimkolwiek dowodem zakupienia ich w naszej placówce.

Z poważaniem
Tomasz Gotalski
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0