Skandal, bezczelność, opieszałość.
byłem klientem od lat, ostatnie wykonanie usługi to skandal, okulary, w których nie da się chodzić, ewidentnie schrzanione, krzywiące obraz, podczas chodzenia robi się niedobrze, wmówiono mi, że się przyzwyczaję, wmawiano mi, że wykonanie zgodne z zamówieniem. Jeździłem do nich 8 RAZY, za każdym razem słyszałem to samo, totalna i skrajna bezczelność w stosunku do klienta!!!! Walka z 2 reklamacjami odsyłanie klienta z niczym. Walka trwała 6 miesięcy. Właściciel wyjątkowo ironiczny w całej swej uprzejmości, liczy tylko swoją kasę i robi łaskę, że zwróci środki za złe wykonanie, nie przyjmuje do wiadomości swojej straty finansowej, bezczelnie odmawia wszystkiego, nie słucha tylko prowadzi monolog i proponuje nową usługę, za którą trzeba oczywiście zapłacić, w rozmowie prosto w oczy śmieje się i mówi, że trzeba obwiniać matkę naturę za wadę wzroku to SKANDAL, powinien was czekać sąd!!!
Na powyższą opinię ciężko sobie zapracowaliście, bo do dnia dzisiejszego nie poczuwam się do żadnej winy. W okularach nadal nie da się chodzić więc dzięki wam wyrzuciłem całą ciężko zarobioną wypłatę do kosza.
Na powyższą opinię ciężko sobie zapracowaliście, bo do dnia dzisiejszego nie poczuwam się do żadnej winy. W okularach nadal nie da się chodzić więc dzięki wam wyrzuciłem całą ciężko zarobioną wypłatę do kosza.