Wojciech - ocena (1) Duży wybór oprawek a przy tym miła i profesjonalna obsługa. Wojciech Ela - ocena (1) Świetna obsługa, bardzo duży wybór oprawek! Ela Bartek - ocena (1) Polecam - najlepsza miejsce w 3mieście. Bartek
Dree - ocena (1) Polecam! Chyba największy wybór opraw w Gdańsku. Świetna i zawsze pomocna... Dree Amelia - ocena (1) Bardzo miła obsługa. Duży wybór oprawek. Wszystkie salony wyglądają bardzo... Amelia Adam - ocena (1) Super miejsce, polecam. Adam Ziemowit - ocena (1) Ogromny wybór opraw okularowych.Każdy znajdzie tu coś dla siebie.Bardzo polecam. Ziemowit Piter - ocena (1) Jak dla mnie super miejsce! Każdy znajdzie coś dla siebie. Badanie... Piter Paweł - ocena (1) Najlepszy wybór opraw okularowych w 3mieście. Natomiast VisumenSport - raj... Paweł Julia - ocena (1) Bardzo duży wybór oprawek, super przestrzeń i najważniejsze- przesympatyczne... Julia Michał - ocena (1) Ogromny wybór opraw . Michał ja - ocena (2) Szczerze nie polecam tego salonu. Dopóki jesteś klientem prywatnym - będą... ja Piotr - ocena (1) Profesjonalizm na jaki wszyscy zasługujemy. Najlepszy salon w Polsce Piotr Ewa - ocena (1) Najlepszy salon optyczny na świecie! Profesjonalni, życzliwi, uważni... Ewa Król barbara - opinia (1) Dobra fachowa obsługa Król barbara Jan - opinia (1) Fachowość, profesjonalna obsługa, miła atmosfera. rewelacja! Jan Alexandra - opinia (1) Od 18 lat korzystam z usług Pani Dr. G., po drodze trafiali się inni lekarze... Alexandra Beata - opinia (1) Kupiłam okulary dla mojej córki. Pierwsze, więc było trudno. Ale dzięki... Beata Agnieszka - opinia (1) Duży wybór opraw i świetna obsługa . Agnieszka Józef - opinia (1) Dziękuję za szybką i sprawną naprawę moich starych okularów i wykonanie nowych. Józef