Marek - ocena (1) Polecam usługi na najwyzszym poziomie Marek Wojciech - ocena (1) Jestem aktywny fizycznie i trafiłem za namową przyjaciela. Mega duży wybór... Wojciech Agnieszka - ocena (1) Oprócz dużego wyboru oprawek Pani Iza na prawdę umie dobrać okulary do twarzy... Agnieszka
Marcin - ocena (1) Wysokiej klasy sprzęt w tym USG oka. Bardzo profesjonalna obsługa. Duży wybór... Marcin Hedi - ocena (1) Duży wybór oprawek, profesjonalne szkła, lekkie i z fotochromem, nie muszę... Hedi Joanna - ocena (1) Jestem zawsze bardzo zadowolona z wizyty w Salonie Optycznym Visus. I to... Joanna Monika - ocena (1) Wspaniali specjaliści, kompetentna wiedza, profesjpbalny sprzęt, wizyty... Monika Kamila - ocena (1) Serdecznie polecam ten optyk! Jeżdżę do Pani doktor od dziecka i wszystkie... Kamila Beata Górska - ocena (1) Badam wzrok u Pani doktor Gotalskiej od samego początku i jestem bardzo... Beata Górska Beata Górska - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyt w salonie optycznym Visus. Chodzę tam już od... Beata Górska EK - ocena (1) Jestem wieloletnim pacjentem poradni okulistycznej VISUS i oceniam ją... EK Edwin - ocena (1) Ogromny wybór oprawek na każdą kieszeń + doskonała obsługa. polecam ! Edwin Gosia - ocena (1) Pani doktor Elżbieta Gotalska, której jestem stałą pacjentką, to bardzo... Gosia Małgosia - ocena (1) Od lat cała nasza rodzina od przedszkolaków po seniorów korzysta z usług... Małgosia Damazy - ocena (1) Bardzo polecam. Przyjemna obsługa, duży asortyment i profesjonalne doradztwo. Damazy Mariola - ocena (1) Fachowa obsługa, badania na najwyższym poziomie Mariola Anna Opiela - ocena (1) Najlepsi w 3mieście!!! Z całego serca polecam salon optyczny Visus.... Anna Opiela Gerard - ocena (1) Wyjątkowo dobrze urządzone, stałe rozwijające się, salony optyczne wyposażone... Gerard Gerard - ocena (1) Wyjątkowo profesjonalni specjaliści z empatycznym i życzliwym podejściem do... Gerard Julia - ocena (1) Bardzo prfesjonalne i dokladne badanie okulistyczne. Wybor oprawek i okularow... Julia