Opinia na podstawie wielu wizyt na przestrzeni kilku lat - zawsze z "przygodami". (1) Praca Pań z recepcji pozostawia wiele do życzenia. Jeśli jest duże opóźnienie... Sebastian Maćko Szybko i konkretnie (1) Mąż cierpiał z powodu zapalenie spojówek. Wizytę u specjalisty w Visus udało... Sylwia Uśmiechnięty Kuba! (1) Byłem ostatnio z synem. Obawiałem się przeprawy jak pod Grunwaldem. Jednak... Bartek
Oddział na ulicy Heweliusza :) (1) Moje oczy i oczy mojej rodziny już od lat są pod opieką Visusa:-)Do tej pory... Edyta S. Błędy (2) Opłaciliśmy z góry dwie wizytu, na drugą zostaliśmy omyłkowo umówieni do nie... Marcin Pani Aleksandra Majka- Szarłowska - najlepsza! (1) Miałam przyjemność już kilkakrotnie być badaną i konsultować się z panią Olą... Joanna asortyment (1) Jedyną rzeczą na minus w w/w salonie jest coraz gorszy wybor oprawek... Ł Super (1) Szczerze polecam ten salon optyczny. Bardzo duży wybór oprawek dla mlodzieży... milia Skandal, bezczelność, opieszałość. (2) byłem klientem od lat, ostatnie wykonanie usługi to skandal, okulary, w... pozdrawiam klient g**no Gabinet Visus godny polecenia!!! (1) Profesjonalna obsługa w badaniach i doborze okularów. Dziękuję Pani doktor... A.Olszewski Pani Ola (1) Bardzo polecam! Przy doborze oprawek obsługiwała mnie pani Ola.Bardzo miła i... Justyna Polecam (1) profesjonalna i miła obsługa, a Pani doktor posiada naprawdę sporą wiedzę.... Tomek niestety zawiodłam się (2) Byłam w salonie kilka razy z córką i byłam raczej zadowolona. Niestety jak... Marta Miła obsługa (1) Bardzo polecam, obsługa miła, dbałość o klienta wzorowa. Marta soczewki dla dzieci (4) Wybrałam ten salon, ponieważ mieli specjalizować się w dobieraniu soczewek... anna Godny polecenia optyk (2) Skorzystałam z okulisty i optyka i muszę przyznać, nigdzie nie potraktowano... W dr. okulistka & recepcja (2) witam wiem ze kazdy moze sobie napisac co chce ale wizyta z dzieckiem wypadla... kris MASAKRA (1) Witam,od paru tygodni próbuje się dodzwonic do Państwa placówki niestety... gość odradzam (2) uprzejma rejestratorka ale bardzo niemiła i nerwowa lekarz, która do tego... qba MAGDA - opinia (1) PANI OKULISTKA BARDZO MIŁA. PRZYJAZNA OBSŁUGA. JEDNYM SŁOWEM POLECAM! MAGDA