SF - opinia (1) Mój ulubiony salon optyczny. Zawsze mogę liczyć na pomoc specjalistów przy... SF Marta - opinia (1) Panie z rejestracji jak by pracowały za karę. Wchodzisz do salonu i zamiast... Marta Kasia - opinia (1) Zobaczyłam prezentację oprawy na Facebook-u. W rzeczywistości jeszcze... Kasia
Maciej - opinia (1) Byłem w Visusie pierwszy raz. Trochę czekałem na wizytę u lekarza, ale było... Maciej Beata - opinia (1) Dużo się nasłuchałam, że do okularów progresywnych trudno się przyzwyczaić.... Beata rozczarowany i zdenerwowany przez ww panią pacjent - opinia (2) dr rzeczycka --tragedia !bardzo niemiła i niekompetentna osoba na tym... rozczarowany i zdenerwowany prze Dorota - opinia (2) Kiedyś VISUS to była dobra marka. Niestety teraz tak nie jest. Opóźnienie... Dorota miło i profesjonalnie (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa Pani Asia która tam jest bardzo... Patrycja Polecam (1) To dzieki nim wiem ci dolega mojemu dziecku Aleksandra Polecam! (1) Pani optometryska przesympatyczna i bardzo dokładnie przeprowadziła badanie.... Krystyna Mile zaskoczona (1) Pierwszy raz w życiu, a mam ponad 50 lat, dowiedziałam się od Pani Doktor, że... Anna Pacjent - opinia (2) Totalna masakra, pieniądze wydane a problem pozostał Pacjent SUPER (1) Jestem pacjentem od 5 lat i zawsze byłem zadowolony ale teraz jest jeszcze... Bardzo zadowolony Okulista dziecięcy (1) Jestem bardzo zadowolona. Przed wizytą z moim 4 letnim synem prześledziłam... Dominika Miło i kompetentnie (1) Bolało mnie oko i udało mi się zarejestrować w trybie pilnym. W Visusie leczy... Zygmunt mega wybór !! (1) Byłam pod wrażeniem rodzaju i ilości opraw. Panie przesympatyczne i... Elżbieta Dziękuję bardzo (1) Połamałem okulary i byłem zrozpaczony, że święta spędzę bez okularów.... Tadeusz nie polecam! (2) Nie polecam zakupów w tym salonie optycznym. Podejście do klienta rodem z... Danuta Gorąco polecam!!!! (1) Dziś dotarłem do poradni z rocznym dzieckiem, Pani w telefonicznej recepcji... Rafał Niemiła obsługa, tragiczne podejście do dzieci (1) Mam za sobą 2 wizyty z synem u dr Staniewicz - nigdy więcej! Zero szacunku do... Mama