Stały i usatysfakcjonowany klient. - opinia (1) Obsługa przesympatyczna i profesjonalna. Z przyjemnością wydaje się tutaj... Stały i usatysfakcjonowany klien Anita - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa oprawki bardzo ładne niektóre drogie... Anita Marta - opinia (1) Pani Monika, zawsze z uśmiechem, potrafi doradzić... Uwielbiam u Państwa... Marta
Monika - opinia (1) Zawsze miła i profesjonalna obsługa. Monika Tatiana Żebrowska - opinia (1) Profesjonalna, zaangażowana obsługa satysfakcjonująca klienta. Tatiana Żebrowska Marta - opinia (1) Polecam! To już moja kolejna wizyta w tym salonie. Jak zawsze wszystko super... Marta Michał - opinia (1) Duży wybór opraw, fachowe doradztwo i miła obsługa. Polecam Michał Paulina - opinia (1) Duży wybór oprawek i miłe Panie z obsługi. Skorzystałam z badania u pani... Paulina Wiesława - opinia (1) Mam wrażenie, ze ten salon istnieje od zawsze, bo już kolejne pokolenie z... Wiesława M. - opinia (1) Bardzo dziękuję za opiekę okulistyczną i fachowe podejście do klienta. Do... M. Jan - opinia (2) Obsługa w rejestracji wręcz tragiczna, panie bb niemiłe już na wejściu, jeśli... Jan Grażyna Dziewanowska - opinia (2) Moja rodzina i ja od wielu lat korzystamy z usług tej firmy .Pani... Grażyna Dziewanowska Dorota P. - opinia (1) Najlepsza poradnia i salon w całym Trójmieście. Pełen profesjonalizm i... Dorota P. ŁUCJA - opinia (1) Profesjonalizm , empatia dla klientów .Pierwszy raz w długoletnim... ŁUCJA Olga - opinia (1) Z usług Poradni Visus moja rodzina korzysta od lat. Zachwyca mnie uprzejmość... Olga Barbara - opinia (1) Do salonu Visus chodzimy całą rodziną od 12 lat i nigdy się nie zawiedliśmy.... Barbara Małgorzata - opinia (2) Tragedia. Zupełny brak profesjonalizmu. Rozpoczynając od początku. Pierwszym... Małgorzata Magdalena - opinia (2) Niestety kiedyś było inaczej, Panie niemiłe. Stos papierów do podpisania jak... Magdalena P. Piotrowska - opinia (1) To była moja pierwsza wizyta w tej poradni. Pani okulistka przeprowadziła... P. Piotrowska SF - opinia (1) Mój ulubiony salon optyczny. Zawsze mogę liczyć na pomoc specjalistów przy... SF