Eliza - opinia (1) Polecam ! Do poradnii trafiłam z polecenia . Jestem bardzo zadowolona .... Eliza Marcin - opinia (1) Jestem bardzo zadowolony z obsługi, Pani Natalia bardzo profesjonalna badanie... Marcin Maria - opinia (1) Najlepszy salon optyczny w Trójmieście ! Maria
Emilia - opinia (1) Polecam serdecznie, duży wybór oprawek, doradztwo na najwyższym poziomie. Emilia Anetka - opinia (1) Profesjonalizm, miła i pomocna obsługa, świetni lekarze, optometryści,... Anetka Wiktoria - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa- zwłaszcza Pani Monika. Wiktoria Mariusz - opinia (1) Fachowa i miła obsługa, bardzo dobrzy okuliści. Polecam. Mariusz Katarzyna - opinia (1) Salon na najwyższym poziomie okulary markowe do wyboru dla każdego.Polecam... Katarzyna Mariusz - opinia (1) Ciesze sie, ze trafilem do tego salonu. W koncu poczulem sie zaopiekowany... Mariusz Darek - opinia (1) Miła obsługa, życzliwe nastawienie do klienta, tłumaczenie rzeczy o których... Darek Nikola - opinia (1) Super zespół! Po szybkim i sprawnym badaniu, zarekomendowano mi szkła, w... Nikola Stały i usatysfakcjonowany klient. - opinia (1) Obsługa przesympatyczna i profesjonalna. Z przyjemnością wydaje się tutaj... Stały i usatysfakcjonowany klien Anita - opinia (1) Bardzo miła i profesjonalna obsługa oprawki bardzo ładne niektóre drogie... Anita Marta - opinia (1) Pani Monika, zawsze z uśmiechem, potrafi doradzić... Uwielbiam u Państwa... Marta Monika - opinia (1) Zawsze miła i profesjonalna obsługa. Monika Tatiana Żebrowska - opinia (1) Profesjonalna, zaangażowana obsługa satysfakcjonująca klienta. Tatiana Żebrowska Marta - opinia (1) Polecam! To już moja kolejna wizyta w tym salonie. Jak zawsze wszystko super... Marta Michał - opinia (1) Duży wybór opraw, fachowe doradztwo i miła obsługa. Polecam Michał Paulina - opinia (1) Duży wybór oprawek i miłe Panie z obsługi. Skorzystałam z badania u pani... Paulina Wiesława - opinia (1) Mam wrażenie, ze ten salon istnieje od zawsze, bo już kolejne pokolenie z... Wiesława