Świetne efekty (1) Korzystam regularnie z zabiegów ponieważ widzę ich efekty na mojej skórze. Co... Anna Bardzo polecam! (1) Bardzo indywidualne podejście połączone z szeroką wiedzą i profesjonalizmem.... Ewa Zabieg laserowy (1) Zabieg był świetny . Pory się zwęziły a cera jest promienna:) . Polecam gorąco. Anna
Rewelacja :) (1) Pani Asia ciepła, profesjonalna i przesympatyczna osoba . Zabieg wykonany na... Małgorzata Uroda podniesiona (1) Zabiegi rewelacja Anna Rewelacyjne miejsce!!! (1) Doskonały relaks dla ciała i duszy połączony z dbanie o własne zdrowie i... Marek Wspaniałe miejsce (1) Mega profesjonalizm, wspaniałe efekty. Znalazłam swoje miejsce, w którym... Karolina Domińska ULUBIONY! (1) Jestem regularną klientką SKINLAB od początku istnienia gabinetu. Przychodzą... Magda Ulubiony gabinet kosmetologii (1) Bylam u Pani Asi już kilka razy i jestem bardzo zadwowolna. Korzystam z... Kasia Taki sam, a jednak jakis taki....lepszy. Nowy ja! (1) Do gabinetu Pani Asi trafiłem po tym, jak zobaczyłem i pozazdrościłem efektu... Radek / RSC Full profeska!!!! (1) Po pierwsze gabinet- ciepły, przytulny, przyjazny. Pani Asia jest... Karolina Perfekcyjny salon kosmetyczny (1) Bardzo polecam! Bez obaw i wątpliwości można się oddać w ręce pani Asi.... Urszula Pani Asiu bardzo Dziekuje! (1) Dzięki Pani zabiegom czuję się bardziej pewna siebie i kobieca. Poza tym nie... Karolina Bardzo polecam! (1) Z usług gabinetu korzystałam już 4 razy. Pani Asia to profesjonalistka, a na... Dominika Świetny kosmetolog w Trójmieście (1) U Pani Asi byłam już 2 razy i wiem, że będę tu stale przychodzić :) Już po... Monika Promienna skóra (1) Profesjonalizm, wiedza, podejście pełne pasji, poczucie zadowolenia i relaksu... Bartosz Polecam (1) Bylam dopiero raz ale szczerze polecam. Pani Asia jest profesjonalistka po 2... Magda Brawo! (1) Jeden z lepszych gabinetów, w jakim byłam. Od 3 lat mieszkam w Gdańsku i nie... Danuta Rewelacyjnie! (1) Ciekawa oferta i wspaniałe podejście Pani Asi. Bardzo ciepła, a przede... Anna Polecam:-) (1) Świetne i miłe podejście do klienta. Pełen profesjonalizm w doradzeniu i... Michał