Skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

Praca w domu - Stała lub dodatkowa
cena 1 680 PLN
opis ogłoszenia
Witam! Dziękujemy za zainteresowanie naszym ogłoszeniem. Pracuj w domu. Aktualne cały kraj. Składanie długopisów to prosta praca manualna, którą może wykonać każdy. Nie potrzeba tutaj żadnego specjalnego wykształcenia, umiejętności czy specjalistycznego sprzętu. Pracując przy długopisach można bardzo dobrze zarobić, nawet 0,75 zł. za 1 sztukę w zależności od rodzaju długopisu. Towar będą Państwo mogli zamawiać w ilościach jakie potrzebujecie, będą Państwo mogli wybrać rodzaj długopisów do składania lub zająć się kilkoma rodzajami. Pracując w domu mogą Państwo zarobić od 1680 - 2800 zł miesięcznie. Pracę można przerwać w dowolnym momencie bez ponoszenia żadnych konsekwencji. Osoby zainteresowane prosimy o przesłanie do nas zgłoszenia pisemnego listem zwykłym lub poleconym na adres: Smart skr. poczt. 3 Warszawska 34 62-300 Września które powinno zawierać: - imię i nazwisko - dokładny adres zamieszkania wraz z kodem pocztowym - zaadresowaną do siebie kopertę zwrotną + dwa znaczki pocztowe za 2,35 zł (luzem) - numer telefonu lub adres e-mail. Po otrzymaniu zgłoszenia wyślemy do Państwa szczegółową ofertę oraz materiały zgłoszeniowe. Pozdrawiamy. Smart.
popieram tę opinię 46 nie zgadzam się z tą opinią 47

Re: SKLADANIE DLUGOPISOW. OSZUSTWO? PROSZE O POMOC

Witam.Byłabym wdzięczna za podanie namiarów na tą sprawdzoną firmę.Mój e-mail depeszka@gazeta.pl.Własnie dziś dostałam odpowiedz z "Smart" i dobrze,że mnie natchnęło,żeby poszukać opinii na temat tej firmy.Będę wdzięczna za pomoc,bo bardzo zależy mi na pracy a nie mam możliwości pracy po za domem.Pozdrawiam serdecznie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: skladanie dlugopisow. Oszustwo? Prosze o pomoc

Też znalazłam ich ofertę, wysłałam do Wrześni kopertę i znaczek. Dziś przyszedł do mnie list zwrotny. Właścicielka ma na imię Urszula Czeberak, też mam tu jakiś odręczny podpis. Żądana kaucja to u mnie -uwaga- 45zł.
Zastanowiła mnie treść deklaracji na kuponie zgłoszeniowym: "(...) Oświadczam, że zapoznałem/am się ze szczegółami oferty W SIEDZIBIE FIRMY. (...)"
Też coś mnie hamuje przed zaangażowaniem się w tą pracę
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam czy mogłabyś podać namiar na ta firme mój email katarzynagrocholska25@wp.pl bo jestem w kropce

Ja też bym chciała namiary na legalną firmę. Chętnie bym sobie dorobiła. Mój e-mail: violetta197600108@gmail.com
Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5

Witam,
jeżeli ma Pani namiar na tą firmę, gdzie Pani znajoma sobie dorabia bardzo proszę o informację na maila: aguska92222@wp.pl

witam.. mogłabyś mi podać namiar na ta firmę jeśli masz? też jestem w trudnej sytuacji i potrzebuje dorobić. to mój e-mail monia20111@interia.pl z góry dziękuję.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4

Ja również jestem ciekawa co to za firma, dla której pracuje twoja znajoma. Możesz przesłać mi namiary na tą firmę? rossa@autograf.pl
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Proponuję złożyć pozew zbiorowy przeciwko tym oszustom.

Niech nie myślą, że zarobią na osobach które same nie mają pieniędzy!

Niech pójdą siedzieć za to co czynią!!!
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam
Czy może otrzymał Pan namiary tej firmy składającej długopisy??
Jeżeli ,tak , to bardzo proszę o przesłanie mi na pocztę:
polec.marek@wp.pl
Ja również z góry dziękuję i pozdrawiam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

oszusci uwaga
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 0

tego rodzaju firmy to oszusci nalezy koniecznie wniesc pozew do sadu
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 2

Witam
czy moglaby Pani podać namiar na firmę, w której dorabia Pani znajoma?
Oto mój e-mail - krzysztofgromada@wp.pl.
Z góry dziękuję i pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2

witam, również znalazłam to ogłoszenie, wysłałam @ odpisali żeby przesłać swoje dane i @ znaczki pocztowe. Moja czujność kazała mi poczytać w necie na temat tej firmy ( bo inna podobna już zrobiła mnie w bambuko). Dziękuję Ci Violetto o tak szeroką informację o tej firmie. Obecnie jestem na macierzyńskim i zaraz będę zmuszona przejść na wyhowawczy bo mam małe dziecko, a niestety nie stać mnie na żłobek i nie mam z kim dziecka zostawić-więc powrót do pracy nie wchodzi w grę. Poprostu chciałam dorobić jak każda inna osoba w UCZCIWEJ firmie- jak widać nie ma takich!!!! Jeśli ktoś zna naprawdę uczciwe firmy chałupnicze proszę o podanie namiarów (mysiamisia@poczta.fm) będę bardzo wdzięczna, o przy małym dziecku każdy grosz się liczy.
Pozdrawiam serdecznie i jak najmniej takich oszustów!!!!

ja również chcialam wysłać do tej firmy zgłoszenie ale dzięki waszym wpisom powstrzymalam się i nie straciłam kasy.Dzięki!!!!!Beata z Piotrkowa Trybunalskiego

DO KAN........Witam, czy mogłabyś mi podać namiar na tą firmę gdzie dorabia twoja znajoma, jestem w trudnej sytułacji i potrzebuje pieniędzy lecz nie moę iść do pracy poza domem bo mam małego synka. to mój e-mail maaaagda93@wp.pl. Pozdrawiam i Dziękuję.
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

~Kan. Możesz się dowiedzieć dla jakiej firmie Twoja znajoma składa długopisy? Lub namiary na tą firmę. Byłbym wdzięczny. Teraz ciężko znaleźć prawdziwą firmę. Jak co podaje adres email: dawidgt1@gmail.com
Z góry serdecznie dziękuję.

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

to prawda uwaga na oszustow.............UWAGA ................UWAGA
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

ale jak jest nip podany i kilka innych namiarów to można spróbować sprawdzić w ewidencji działalności czy jest taka firma zarejestrowana
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Cieszę się, że mój wpis uchronił kogoś od wpłaty kasy na konto tych oszustów.
popieram tę opinię 15 nie zgadzam się z tą opinią 0

Witam

Jestem z Augustowa (woj. podlaskie) i tutaj także natknęłam się na to ogłoszenie o składaniu długopisów. Jak widać mają zasięg krajowy... Od razu jak zobaczyłam, że trzeba zapłacić 49zł kaucji coś mi nie pasowało i postanowiłam sprawdzić firmę "Smart" w internecie.
Otóż na stronie http://stat.gov.pl/regon/ wpisałam dane firmy i okazało się, że ta firma została dopiero wpisana do rejestru 8 kwietnia a działa od 1 maja.. Adres firmy również jest inny. Zamiast wspomnianego 62-300 Września jest 62-400 Słupca.
Dobrze, że przeczytałam Wasze wpisy i dowiedziałam się, że pod tamtym adresem kryje się poczta, bo inaczej pewnie bym im wysłała te 49zł, a tak dzięki Wam tego nie zrobię.
Szkoda tylko, że tak żerują na ludziach, którzy chcą coś robić. Ja, mając malutkie dziecko i pozostając w domu, chciałam się czymś zająć, żeby jakiekolwiek pieniążki wpłynęły. Dobrze, że nie stałam się lżejsza o te 49 zł. Będę miała na pieluchy dla malutkiej :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum

jak znaleźć pracę bez znajomośći???? (63 odpowiedzi)

nie mam pojęcia juz co robić.....skonczyłam studia...nie mam doswiadczenia...ale też nie mam go...

praca z otto w holandii (48 odpowiedzi)

cześć, mam pytanie, ktos byl zatrudniony przez otto w holandii? jakie warunki mieszkaniowe?...

poszukiwania pracy..na jakich stronach jej szukacie? (67 odpowiedzi)

na początek prośba do Admina. o nie kasowanie mojego wpisu,, Pisze tu bo na forum praca mało...