Sklep Emmaljunga w Gdańsku

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Witam
Jakiś czas temu szukaliśmy z mężem wózka i całkiem przez przypadek jadąc Grunwaldzką trafiliśmy do firmowego sklepu Emmaljunga. Ponieważ nasi znajomi mają wózek tej firmy i bardzo sobie go chwalą, też postanowiliśmy kupić wózek Emmaljungi.
W sklepie jest duży wybór wózków i kolorów, do tego sympatyczna i fachowa obsługa. Wybraliśmy City Cross, nie było koloru jaki chcieliśmy, ale został zamówiony i mogliśmy go odebrać od razu na następny dzień, nie tak jak w innych sklepach po trzech tygodniach oczekiwania.
Wózek jest super, jeździ po wszystkich nierównościach, do tego ma amortyzację i obszerne wygodne siedzisko dla dziecka, a zarazem jest bardzo lekki i super się nim jeździ.
Gorąco polecam wózek i sklep.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sklep Emmaljunga w Gdańsku

Pewnie masz na myśli sklep ,,mama i ja'' na Grunwaldzkiej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Jest nowy sklep Emmaljunga na Grunwaldzkiej za skrzyżowaniem z ul. Pomorską i bynajmniej nie chodzi o sklep Mama i Ja :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Sklep znajduje się na przeciw AWF przy ul. Grunwaldzkiej w stronę Sopotu.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

dokładnie miałam napisac że jest to Żabianka a nie Przymorze :-)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

witam! proszę o info jaki jest koszt city crossa w tym sklepie? ja poszukuję na razie używanego, ale niewiele jest ofert

na allegro pojawiaja sie te modele.
Też jestem ciekawa czy w tym sklepie firmowym jest taniej czy ceny jak wszędzie.

ponieważ 1,5 miesiąca temu kupiliśmy Emmaljungę Scootera, napisze kilka zdań.

Sprawdzałam, wszystkie możliwe sklepy internetowe, pojechałam też do importera (do Skarszew) i wiecie, że tam wózek był droższy-nie wiele bo o 11 zł, ale droższy, Pani ceny nie chciała obniżyć, więc podziękowałam , ale dokładnie go obejrzałam. Pani mówiła, że właśnie otwierają "swój" sklep w Gdańsku (więc to pewnie ten o którym piszecie).

Kupiłam w sklepie internetowym i zaoszczędziłam jakby nie było, bo przesyłka była tez gratis...

kala- jak bys chciala to ja moge podejsc do tego sklepu bo mam tam 2 minutki i sprawdzic cene tylko podaj dokladnie jaki model itd?
aha tylko ja jutro wyjezdzam to bym podeszla najszybciej w piatek jesli ciebie to urzadza to daj znac

Sara dzięki, ale podejrzewam, że i tak się nie zdecyduję na nowego city crossa - także chyba szkoda Twojego czasu;)
może calineczka napisze ile PLN :)
oglądałam ten model w mama i ja - cena gondoli i spacerówki to prawie 2700 bez kilku złotych (ale nie wiem czy to był celebration)
wózek jest super, ale chciałam wydać max tyle razem z fotelikiem

my kupiliśmy w piątek city cross celebration z lekkim podowoziem aluminiowym na kołach piankowych, wyjątkowo lekki i naprawdę zwrotny, będzie idealny zarówno na plażę, do lasu czy na zwykłe spacery :) Wybraliśmy gondolę ze spacerówką w kolorze creme i dodatkami z jedwabiu, który fantastycznie się mieni w słońcu :) a sklep polecamy, obsługa fachowa i bardzo pomocna przy wyborze!
pozdrawiam
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

kala, koszt gondoli i spacerówki to 3000PLN, ale my wytargowaliśmy od tego rabat. W mama i ja oglądałam mondiala, pewnie jego masz na myśli, ja polecam jednak city cross celebration z lekkim aluminiowym podwoziem i bagażnikiem sportowym, jest o wiele lżejszy niż mondial i ma piękne wstawki z jedwabiu (wersja celebration) :)

p.s. tez chciałam zrobić tak jak Ty kala, z tą granicą, ale zmieniliśmy zdanie i postanowiliśmy nosidełko dokupić za jakiś czas, jak uzbieramy na niego nowy budżet :)

Dzieki za info:) w mama i ja był na pewno city cross za 2699 - zwróciłam na niego uwagę, bo właśnie lekki, na piankowych kołach. Mimo, że nie brałam wcześniej pod uwagę wózka bez skrętnych kół to stwierdziłam, że w emmaljungach nie jest to niezbędne, zupełnie inaczej są wyważone, super się prowadzą. Myślałam najpierw o smart duo combi, ale trochę mnie jego waga powstrzymała. City cross byłby idealny. Aha tylko kolor był z poprzedniej kolekcji i sprzedawca mówił, że nowe dopiero będą we wrześniu. Patrzę właśnie na stronie bobowózki.com.pl - city cross celebration faktycznie jest droższy - to jakaś specjalna edycja, ale czym się różni od 'zwykłego' city crossa to nie wiem.

Inne tematy z forum

Partnera do gry w badmintona (6 odpowiedzi)

Szukam partnera do gry w badmintona.