Krystyna - opinia (1) Sklep swietnie zaopatrzony. Ceny nie są niski ale w końcu to ręczne... Krystyna obsługa beznadziejna, ceny jak z kosmosu (1) pani ekspedientka to chyba za kare tam pracuje. !!!!!!!!!! ja więcej... Jan Gothic Cafe (1) Używam Bolesławca w restauracji. Przy setkach obiadów dziennie, barku uwagi... Bogdan Gałązka
gorąco polecam !!! (1) Bardzo ładny asortyment, ale przede wszystkim przemiła obsługa. Panie super... Wiesia Super!!! (1) Dziękuję bardzo za profesjonalną i niezwykle miłą obsługę. Garnek gliniany do... Federico F gorąco polecam (1) profesjonalna, miła obsługa, szeroki asortyment,interesujące promocje mallaga.k@wp.pl warto odwiedzić (1) Sklep z wyjątkowo pięknym asortymentem. Bardzo dużo towaru, chociaż na... Elżbieta Pachnia super (1) super Andrzej ciekawy sklep (1) ciekawy sklep Joanna Best Pottery Store in 3miasto! (1) Nie piszę dobrze po polsku... I live in Gdansk and have many visitors from... Shelley świetny sklep (1) Bardzo duzy wybór asortymentu. Przemiła obsługa. mador SUPER POLECAM (1) Obsługa w stylu subiekta Rzeckiego życzył bym sobie tak zaangażowanych... Zbigniew Behrendt Sklep firmowy ZC "Bolesławiec" (2) Byłam dzisiaj po raz pierwszy w tym sklepie wraz z moim mężczyzną i... Teresa Zabża PLECAM WSZYSTKIM!!! :D (1) Witam wszystkich zainteresowanych przepiękną i oryginalną sztuką malowania na... KLIENTKA BARDZO ZADOWOLONA Piękna ceramika,profesjonalnie sprzedawana (1) We wtorek ,zachęcona ciekawą wystawą, weszłam do sklepu przy ulicy Stągiewnej... marianna POLECAM GORĄCO SKLEP Z CERAMIKA (1) BYŁAM BARDZO MILE ZASKOCZONA OBSŁUGA I DUŻYM WYBOREM W SKLEPIE.MOŻNA ZAMAWIAC... Karolina naprawdę polecam (1) tym co wyróżnia sklep ZC "bolesławiec" poza oczywiście znakomitą ceramiką to... miszja