Zielony Sklepik (2) Zielony "cudowny" sklepik. Panowie wspaniali. Natalia Miła obsługa i fajny przytulny sklepik (1) Sklep oceniam wysoko, ponieważ atmosfera panująca w nim jest bardzo domowa.... Natalia Obsługa profesjonalna! (1) Obsługa na 6. Pełen profesjonalizm. Ceny przystępne, a asortyment bardzo... Ania
Ania bezglutenowiec (1) Bardzo dziękuję za miłą obsługę,doradzenie i porady.Fani zdrowego odżywiania... Ania Eko Sklep - wysoka jakość sprawdzonych produktów (1) Jako, że osobiście próbowałam produktów z tego sklepu, które poleciła mi moja... Marta Szal Super DOBRY sklep najlepszy w TRÓJMIEŚCIE (1) Polecam wszystkim fachowe doradztwo i bardzo miła obsługa i różnorodny dobrej... Jadwiga uwielbiam :-) (1) Bardzo fajny sklepik z fachowym doradztwem. Przepyszne pierogi bezglutenowe.... agu zieloni mi (1) to nie tylko sklep, to pozytywnie miejsce na ładowanie akumulatorów!!!!... Mariola Zadowolona klientka - polecam Eko Sklep! (1) Bardzo dziękuję za fantastyczną obsługę! goodatservice Pasja (1) Sklep, w którym panuje atmosfera domu w każdym jego aspekcie. Produkty o... Kasia Super obsługa ! (1) Uwielbiam sklepy które prowadzą ludzie z pasjà, a tacy wlasnie są w... Beata Polecam (1) Bogaty asortyment , dodatkowy plus za mozliwosc zamawiania w sklepie... Tatya super miejsce (1) nie tylko świetny asortyment ale również kopalnia wiedzy o zdrowym żywieniu. Monika Polecam (1) Pelen profesjonalizm. Widac ze sklep prowadzony przez osoby z pasja. Polecam!!! Tadeusz Eko sklepik, do którego wraca się z przyjemnością. (1) Bardzo mili, sympatyczni i pomocni Panowie. Szczerze polecam! Anna Gorąco polecam (1) Przemiła i fachowa bsługa , sklep świetnie zaopatrzony . Gorąco polecam . Monika Doskonały sklep (1) Świetny sklep, bardzo dobrze zaopatrzony, przemiła obsługa. Mp Nieuprzejmi Panowie (3) Niestety dla mnie sprzedawcy byli nieuprzejmi, kiedy poprosiłam o pomoc przy... Paulina super sklep (1) Polecam!!!!!!!!!!!!!!! Same plusy!!!!!! Andrzej Dobry sklep, atmosfera i ludzie. (1) Mój ulubiony sklep ekologiczny! a dodam, że jestem wymagającą klientką :)... Ala Greń