Sklep publikuje zdjęcia złodziei. Jeden z nich złożył pozew

Opinie do artykułu: Sklep publikuje zdjęcia złodziei. Jeden z nich złożył pozew.

Ajentki sklepu Freshmarket przy ul. Waryńskiego we Wrzeszczu postanowiły walczyć z plagą złodziei i wywieszają w widocznym miejscu ich zdjęcia. Jeden z nich pozwał je za to do sądu, twierdząc, że wykorzystały bezprawnie jego wizerunek. Rozprawa odbędzie się 17 marca w gdańskim sądzie.

Paulina Zych wraz z siostrą prowadzi sklep spożywczy przy ul. Waryńskiego we Wrzeszczu. Miejsce - jak mówią - jest dość specyficzne. Z jednej strony powojenne kamienice, z drugiej zrewitalizowana ...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

myślalem

Że złodzieja jojo brudzinskiego! Ma wprawę twoja sekta! Idioto!

panie powinny założyć profil na fejsie i tam umieszczac zdjęcia

I dzieki udostępnianiu, cala Polska by zobaczyla te zlodziejskie mordy
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znowu ?

Czy to nasz gdański sędzia czy przyjezdny?

bezkarne okradanie sklepów

Prawo powinno być zmienione na korzyść uczciwych obywateli a policja i sady bezwzględne w karaniu złodziei. Sądy w swoich orzeczeniach powinno brać pod uwagę, co było przyczyną umieszczenia wozerunku tej osoby. Myślę że sąd stanie po stronie sklepikarzy i innych okradanych osób.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

tak

Kradzież poprawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

tak

Policja ostrzegała że nie wolno. On zle zrobił dostanie mandat. One robią coś nie zgodnego z prawem niech też będzie kara. I z tego co mi się wydaje to kradziesz to wykroczenie a wystawianie zdjęć to przestępstwo. Czemu inne sklepy tego nie robią? Bo wiedza że za to bekną. Nie popieram złodzieja ale obyście słono zapłaciły za łamanie prawa
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8

do paki....pedofile są wypuszczani bez aresztu, a co dopiero taki złodziej, sąd go pochwali, że jest przedsiębiorczy

c

wiele osób toleruje złodziejstwo,

co było widać w opiniach pod artykułem opisującym jak emerytka pracująca w prywatnej przychodni, w recepcji, kradła pieniądze- większość ją poparło !

Sklep

A później spalą im sklep.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Wiecie jak sprawić żeby wszystkie ostatnio wycięte drzewa odrosły ?

Trzeba posadzić Szyszkę !!!

Te kobiety za ten towar musza wyłożyć z własnej kieszeni!

Opłać pracowników i jesCze złodzieja zachcianki. mam nadzieje ze sąd nie wlepi wam kary. A ty złodziejaszku jeszcze sie przejedziesz.moze w końcu posiedzisz ha
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kilka miesięcy temu zostałem napadnięty, napastnik był uzbrojony w gaz i kastet.
Zgłosił na policję pobicie...

Hmm

Od kiedy w Szwecji obcinają łapy fantazja cię poniosła

Trzeba sposobem

Niech wydrukują zdjęcia i w "koszulkę" a potem bluza z kapturem i na witrynie od zewnątrz nakleją i niech złodziej w sądzie udowadnia że to one nakleily te zdjęcia ( zawsze mogą powiedzieć że ktoś im ukradł te zdjęcia- taka plaga)
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

... złodzieje mają problem?

bez komentarza

a ty umiesz... czytać pajacu opisałem sytuacje w której osoba jest proszona o kontakt. To samo napisz Policji gdzie zamieszcza zdjęcia osób poszukiwanych.