totalna porażka (4) nie polecam, nigdy wiecej. wymienił klocki hamulcowe na takie co piszczały... ula swiadek (2) Byałam swiadkiem obslugi Pani która niepochlebnie napisała o sklepie. nNa... zadowolona klientka nierzetelność i arogancja (2) Oddałem do naprawy koło: luzy + dętka (uciekało powietrze). Po "naprawie"... Slawek
Naprawa (1) Polecony serwis od znajomego. Skorzystałem 2 razy u już tam pozostanę.... Mati Polecam (1) Polecam każdemu! Właściciel doświadczony w swoim fachu i pomocny. Ja W zasadzie robię już tylko tam. (1) Serwisowałem w kilku miejscach w Gdańsku, ale "przy kościele" zawsze byłem... Rowejro Nie polecam (2) Kilka razy miałem wątpliwą przyjemnośc robienia drobnych zakupów w tym... Piotr jacek - opinia (1) jestem dlugoletnim klientem p. Mokosy i zawsze bylem obsluzony... jacek Pelen profesjonalizm (1) Właściciele nie przypominają ugrzecznionej obsługi Galerii Bałtyckiej.Są... Mirka ok (1) jak dla mnie wszystko ok. jak czegoś nie mają to nie robią problemów żeby... Sebek Miejsce zakupu prawdziwego roweru. (1) Nie kupisz tutaj tandetnej chińskiej dwukółki rodem z marketu. Tu się... Adam Piotr - opinia (1) krótko zwięźle i na temat. polecam szczególnie serwis jest na wysokim... Piotr zdecydowanie nie polecam !! (1) zdecydowanie nie polecam zakupów w tym sklepie. Sprzedawczyni nie zna się na... klientka sklepu Fachowość w pełnym brzmieniu (1) Niejednokrotnie korzystałam z usług sklepu i serwisu, uważam że jest na... MW Profesjonalizm (1) Sklep, jak i serwis polecam nie tylko tym, którzy zamierzają kupić nowy... wieloletnia i oddana Klienta przede wszystkim solidność (1) Lubię do nich zaglądać. Zawsze spotykam się z rzeczową oceną sprzętu o który... Damian Jeżyk Niemiła obsługa (1) Rzeczywiście obsługa na niezadowalającym poziomie. Chciałem tam kupić kilka... Artur Bardzo fajny sklep (1) Kupiłam już tam trzeci rower i jestem bardzo zadowolona z obsługi sklepowej... zadowolona klientka