Sklep z ceramiką

Część. Szukam porządnego, bardzo dobrze wyposażonego sklepu w 3mieście z ceramiką. Chcę kupić sobie czerwone talerzyki, miseczki itp, ale w jednym sklepie, zeby nie różniło się odcieniem. Ale powiem szczerze że nie wiem gdzie jest bardzo dobrze wyposażony taki sklep. Nie chodzi mi o zastawę stołową, tylko do codziennego użytku.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sklep z ceramiką

Poszukaj w IKEA.

daj spokój z Ikeą.

Czerwone naczynia muszą być dobrej jakości gdyż każdą skazę byłoby widać, a ikeowskie naczynia zdecydowanie odbiegają od ideału ;)
W galerii bałtyckiej na poziomie -1 jest fajny sklep z naczyniami, jakościowo super, cenowo niestety już nie :/
Jesteś pewna, że chcesz czerwone? Każdą smużkę będzie na nich widać.

Polecam sklep CER-RAF. Znajdziesz tam szeroki wybór ozdobnej ceramiki w dobrej cenie.

Bardzo ciekawe wzory ma portugalska ceramika Costa Nova. Mają kilka kolekcji i każda jest w innym stylu. Można kupować na sztuki - talerze obiadowe i deserowe, miski, miseczki, półmiski, kubki itp. Są bardzo dobrej jakości i bardzo ładne. Można je znaleźć np tutaj:
https://www.ajmara.pl/miseczki-na-przekaski.html

Inne tematy z forum

Gdzie kupic okna PCV w Wejherowie? (6 odpowiedzi)

Musze wymienic okna mozecie polecic jakas sprawdzona firme.

wymiana drzwi (14 odpowiedzi)

Będę potrzebowała wymienić drzwi do swojego mieszkania w bloku. Jakie drzwi polecacie? Chciałabym...

Sauna domowa na podczerwień (6 odpowiedzi)

Dzień dobry, Proszę podzielić się opinią (polecić model) na temat jednoosobowej, sauny...