Sklepik Orunia Wojciech Wanke

Lombardy

Gdańsk, Trakt Świętego Wojciecha 24

Dariusz - opinia (1) Jeden z lepszych lombarduw zastanawiam przedmioty wielokrotnie i niebyło... Dariusz Damian - opinia (1) Masakra, najgorszy lombard w jakim zostawiłem swoj sprzęt. Jak odebrałem... Damian Justyna - opinia (1) Bardzo dobra usluga ,pomocny Pan który idzie z pomocą. Warto przyjść i... Justyna
Najlepszy lombard w Trójmieście !!! (1) Towar wysokiej jakości, miła obsługa ogólnie bardzo w porządku chłopaki.... Tadeusz najlepszy lombard (1) Polecam. Panowie mili, nie raz 2 tygodnie po terminie bez problemu... Stały klient Piękna kolia (1) Zakupiłam piękna kolie w stanie nowym . Bardzo oryginalny i przepiękny wyrób... Małgorzata Nie polecam (2) Niestety zbyt późno się zorientowałem... Panowie, owszem mili. Zastawialem u... Patryk Monika - opinia (1) Lombard jest bardzo dobry wszystko jest w stanie dobrym rzetelnie podejście... Monika Fajne chłopaki, super obsługa (1) Polecam ten lombard.Bardzo fajna obsluGa.Chłopaki doradzą, pomogą. Ponieważ... Ania Super lombard!!! (2) Bardzo polecam wszystkim ten lombard, jest tam duzo wspanialych sprzetow... Marian :D