Ania - ocena (1) Szkoda, bardzo szkoda. Wpisani byli w otoczenie i pomocni zawsze. Ania Piotr - ocena (1) Z żalem piszę ten komentarz a raczej podziękowania za wiele lat dostarczania... Piotr GOŚĆ - ocena (1) pani o pięknym uśmiechu zawsze super muzykę puszcza GOŚĆ
Karol - ocena (1) Zajebisty sklep Karol Super sklep (1) Sklep bardzo dobrze zaopatrzony , super obsługa i bardzo fajny klimacik... Marcin i Kasia super sklepik (1) wybór prawie jak w hipermarkecie, a czynne 24/h i super miłą obsługą Czesław Mega polecam (1) Mega polecam ten shopik. Mają bardzo duży asortyment i mega miłą obsługę w... Krzysztof stellmaszyk No w końcu coś fajnego na Zaspie (2) Zabrakło nam %... tel. do korporacji, cena zakupów 30 zł ...Podziękowałam.... zen Bardzo niesympatyczna obsługa (1) Wielokrotnie robię zakupy w tym sklepie ale to już naprawdę w jak nie am... Gabriela Pogotowie Alkoholowe :) (1) Bardzo fajny sklepik maja bardzo duży wybór alkoholu , a szczególnie piwa (... klient najlepszy sklep w Nowym Porcie, pracownice poprostu super, milo robic zakupy. (1) najlepszy sklep w Nowym Porcie, pracownice poprostu super, milo robic zakupy. klientka dobre pieczywo (1) Smakuje mi pieczywo z tego sklepu i ekspedientki są zawsze uśmiechnięte.... sąsiadka Tak sobie (1) Idąc chociażby do Bomi czy Makro mam większy wybór alkoholi niż tu. Piwa i... Garcia Świetny sklep! (1) Gorąco polecam, jestem stałym klientem.Super zgrany zespół pracowników,... Mirabelka Zdecydowanie Polecam !!! (1) Szeroki asortyment piw.Duży wybór fajek !!! Takiego sklepu brakowało w okolicy:) Klient Bączek - opinia (1) Super sklepik, cynny faktycznie całą dobe, lodówki naprawde działaja a nie... Bączek walek - opinia (1) Gorąco polecam, niejednokrotnie ten sklep uratował studencki melanż w środku... walek Pora go zamknąć (2) przyciąga różne mendy społeczne, przez co jest zakłucana nisza nocna. Artur Opinia po zakupach (1) Sklep posiada imponujący wybór piw polskich (z małych lokalnych browarów)... Marcin Ania - opinia (1) Super lokal, duży wybór alkoholi, i super dojazd,polecam:) Ania