Sylwia - opinia (1) Bardzo sympatyczne Panie ,uśmiechnięte ,miłe i zawsze doradza... Sylwia Sylwia - opinia (1) Bardzo dobre mięso i frytki, tylko szkoda, że lokal jest tak bardzo na... Sylwia Zadowolony klient. - opinia (1) Bardzo fajny sklep, obsługa ostatnio na wysokim poziomie ale jak wypowiadają... Zadowolony klient.
Dorota - opinia (1) Na początku wrażenia były ok, jednak od jakiegoś czasu trafiałam na nieświeże... Dorota Gość ,) - opinia (1) Bardzo fajne i smaczne miejsce ;) Gość ,) Dorota - opinia (1) Wyroby świetne smaczne ale... Personel nie ma sprzętu (podobno) do cięcia... Dorota A. - opinia (1) Sposób podania tragiczny...na gazecie...masakra. Miało być hipsterami,a... A. Elżbieta Wolkonska - opinia (1) B dziękuję p kierownik że zgodziła się by ekspedientka sprzedała mi kawałek... Elżbieta Wolkonska Anika - opinia (1) Byliśmy z rodzinom, zamówiliśmy wszystko z karty. Jedzenie przepyszne,... Anika Adrian - opinia (1) Najlepszy stek jaki jadłem. Raj dla podniebienia ! Adrian Krzys - opinia (1) Sklepy jak na dzisiejsze czasy są ok.panie miłe,ceny spoko towar ok Krzys Młody Byk - opinia (1) Już pomijając post-komunistyczny wystrój na wejściu to atmosfera równie... Młody Byk Małgorzata - opinia (1) galaretka drobiowa w cenie 4,99 zł zakupiona 28/06/2022, to totalna porażka;... Małgorzata Sylwia - opinia (1) Bardzo uwielbiam ten sklep i nie zgadzam się z Panią wypowiedzią , dziewczyny... Sylwia Iza - opinia (1) Czekaliśmy z utęsknieniem na otwarcie takiego sklepu, bo brakowało tu takiego... Iza Ania - opinia (1) Niestety zostały mi sprzedane stare udka z kurczaka.Już podczas... Ania Życzliwy klient - opinia (1) Wszystko jest swierzutkie wędliny smaczne,ale ceny poszły strasznie w górę... Życzliwy klient smakosz białej - opinia (1) Zakupy robię od wielu lat i chwaliłem sobie , ale dzisiaj kupiłem "białą... smakosz białej Iwona - opinia (1) Robię codzienne zakupy w Kowalach i jestem zadowolona. Pracują tam bardzo... Iwona JAN - opinia (1) wolowina, cielecina, jagniecina w sprzedaży. Duży wybór. Pyszne wedliny! JAN