Dariusz - ocena (1) Zamówienie gotowe Panie Ok Dariusz M - ocena (1) Wybór bardzo duży , Pani pracująca na suchaninie nie sympatyczna , bardzo... M Dawid - ocena (1) Byłem sceptycznie nastawiony bo cena i w ogóle, ale Pan Krystian zapewnił... Dawid
Piotr - ocena (1) Najlepsze żeberka w Trojmieście Piotr Robert - ocena (1) Super jakości mięso 1 klasa! będę wracał Robert Piotr - ocena (1) Delikatesy mięsne Kmicic przy ul Otwartej 76 od niedawna chodzę tam na zakupy... Piotr Zofia - ocena (1) Smaczne wyroby, mięso świeżutkie ! Miła obsługa , w Żukowie . Zofia Ania - ocena (1) Bardzo miła i przyjemna obsługa,czysto,duży wybór,świeży towar,wesoła... Ania Pop - ocena (1) Jest ok. Żona robi zakupy raz w tygodniu i jeszcze ani razu nie było nic... Pop kameleon - ocena (1) Kiedyś na urlopie specjalnie jeździłem do Sierakowic po najlepszą na świecie... kameleon Alex - ocena (1) Od teraz robię tylko tam zakupy ! Polecam !!! Alex Filip - ocena (1) Najlepsze Kiełbasy na grilla Filip Filip - ocena (1) Najlepsze Kiełbasy na grila Filip Eeva.maria@gmail.com - ocena (1) Super obsługa, zawsze świeży towar Eeva.maria@gmail.com Tymek - ocena (1) Pani Agnieszka od lat sprawia, że moja rodzina zawsze pyta skąd maci takie... Tymek Renata - ocena (1) Mile ekspedientki dobre wyroby bardzo lubię kiełbaski leśne Renata gabriela - ocena (1) Bardzo miła obsługa. gabriela Krystyna - ocena (1) Super sklep ,miła obsługa. Mięso świeżutkie zwłaszcza rolada z polędwicy... Krystyna Krystian - ocena (1) Super sklep polecam każdemu Krystian Monia L - ocena (1) Super obsługa i bardzo smaczne wyroby. Panie zawsze doradzą , podpowiedzą.... Monia L