Grazyna - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona obsluga przemilych Pań ...doradza sa zawsze... Grazyna Agnieszka - ocena (1) Z przyjemnością polecam ten sklep mięsny! Zawsze można tu liczyć na świeże,... Agnieszka Zofia - ocena (1) Wspaniała, profesjonalna obsługa w Hali Targowej w Gdyni. Wędliny palce... Zofia
Mięsożerca - ocena (1) Obsługa tragedia ludzie odpracowywujacy godziny społeczne mają więcej kultury Mięsożerca Ewa - ocena (1) Gdy poczytałam opinie, stwierdziłam, że chyba jestem szczęściarą. W... Ewa Ewa - ocena (1) Polecam pod każdym względem: pyszne, zdrowe i przede wszystkim świeże mięso. Ewa Wiesław - ocena (1) Gorąco polecam nowy sklep Prosiaczek w Gdańsku przy ulicy Żwirki i Wigury... Wiesław janusz - ocena (1) wszystko jest tam the best, Panie Ekspedientki również janusz janusz - ocena (1) i asortyment i załoga sklepu na najwyższym poziomie janusz Mariola - ocena (1) Dziś znowu się wybrałam, jak zwykle bardzo miła obsługa!!! Wszystko... Mariola Agnieszka - ocena (1) Sklep na Leśnej Górze, jest dobrze zaopatrzony, obsługa się zmieniła. Miło... Agnieszka Magda - ocena (1) Najlepszy Burger w House of Barbeque w całej Gdyni! Jesteśmy zachwyceni!... Magda Ewa Plata - ocena (1) Niestety z przykrością muszę wystawić negatywny komentarz .Pracująca tam Pani... Ewa Plata Jolse - ocena (1) Zawsze jestem super obsłużona. Jolse Jagoda - ocena (1) Miła obsługa, bogaty asortyment Jagoda Dariusz - ocena (1) Zamówienie gotowe Panie Ok Dariusz M - ocena (1) Wybór bardzo duży , Pani pracująca na suchaninie nie sympatyczna , bardzo... M Dawid - ocena (1) Byłem sceptycznie nastawiony bo cena i w ogóle, ale Pan Krystian zapewnił... Dawid Piotr - ocena (1) Najlepsze żeberka w Trojmieście Piotr Robert - ocena (1) Super jakości mięso 1 klasa! będę wracał Robert