Sklepy z chemią na wagę i litry - Szop pracz

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
Są jeszcze w Gdańsku?

Zaglądam na stronę - ale jakoś mało info, do tego stare wiadomości.

Mieli kiedyś taki świetny płyn do prania dywanów i wykładzin - na litry :] wlewało się do miski, do tego gąbka - robiło się pianę i tą pianę nanosiło na dywan :P Ciekawe czy jeszcze to mają w swojej ofercie? Wie ktoś coś na ten temat?

Kiedyś sklep był na Przymorzu i chyba na Zaspie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Sklepy z chemią na wagę i litry - Szop pracz

u nas w Porcie jest sprzedawana chemia "luzem" w takim sklepie z odzieza uzywaną na ul.Wolnosci przy biedronce ,nie wiem tylko czy to jest z sieci "szop pracz" ale moge zapytac jesli chcesz
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak będziesz przy okazji - to zapytaj proszę :] chodzi mi właśnie o ten płyn(z którego robi się pianę) do prania dywanów ;)

Agusia weszłam dzisiaj do tego lumpka i jest ten płyn o który pytasz i inna chemia wszystko z serii "szop pracz" .0,5 l. płynu (a własciwie to jest koncentrat) do dywanów kosztuje 4,50 i rozcieńczasz go w 1 l.wody i masz 1,5 l. płynu.

WIELKIE DZIĘKI MONISS!!!!
A gdzie dokładnie jest ten sklep?

Aga u mnie pod domem jest taki sklep,,sopot-kamionka :)

Kasia - ooo dobrze wiedzieć ;) ale i tak po weekendzie musimy podjechać na cmentarz do Portu ;) więc akurat tym razem pasuje mi Port ;)

w Porcie wiem gdzie jest cmentarz ;) i dom kultury obok niego :P

to kawałek dalej jest,jak jedziesz na cmentarz z Przymorza pzez brzeźno i poem ulicą wyzwolenia to na skrzyzowaniu nie jedzeiesz prosto na cmentarz tylko odbijasz w lewo ,mijasz dom kultury i juz bedzie widac biedronke i obok biedronki jest taki mały murowany lumpeks

dzięki jeszcze raz :D wcześniej pisałam z telefonu, teraz siadłam do kompa i spojrzałam na google maps ;) już wiem gdzie to jest :] (tylko tyle czasu nie jeździłam dalej do Portu, że nie wiedziałam o Biedronce ;)) swego czasu kawałek dalej na Góreckiego był fajny mały obuwniczy :]

nie ma problemu ,to fajnie że trafisz :)
Biedronka jest od niedawna,jakoś od marca czy od kwietnia to mogłas nie wiedzieć :]
ten obuwniczy na Góreckiego jeszcze istnieje jakby co ;)

czy ten sklep jest nadal, potrzebuje proszek clovin II septon, proszę o info na maila magda.murzynowska@op.pl

Inne tematy z forum

Przeprowadzka - jaką firmę polecacie? (69 odpowiedzi)

Hej! Jaka firmę przeprowadzkową polecacie?? Za dwa tygodnie mnie to czeka i chciałabym...

jechać czy nie jechać... oto jest pytanie ;) (58 odpowiedzi)

hej jestem mamą 2 dziewczynek - 4 letniej i rocznej na codzien sama zajmuję się dziećmi, bez...

Co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci? (37 odpowiedzi)

Ciekawi mnie co jedzą wasze 1,5 roczne dzieci, mój synuś je tylko to co mu smakuje i co zna,...