Jolanta - opinia (1) Obsługa na medal. Panie kochają naszych mniejszych braci co widać z daleka. Jolanta Kosmateus - opinia (1) Odkąd odkryłem to miejsce jestem w nim przynajmniej raz w tygodniu :) Duży... Kosmateus Kasia - opinia (1) Zakupiłam w tym sklepie 2 świnki morskie, nie gryzły, są miłe dla dzieciaków.... Kasia
Aleksandra - opinia (1) Gorąco polecam, z dowozem na terenie trójmiasta, miła obsługa, duży wybór,... Aleksandra RR - opinia (1) Super szybka dostawa, dobre ceny, polecam sprzedawcę RR Magda - opinia (1) Opcja kuriera w Trojmiescie jest świetna! Dowożą tego samego dnia, dziękuje ️ Magda eve - opinia (1) Wspaniałe! Żałuję, że tak późno odkryłam. Kurier, który rozwozi towar w... eve Karolina - opinia (1) Najlepszy sklep zoologiczny na mapie Trójmiasta! Niesamowity klimat, bardzo... Karolina Michał - opinia (1) Od lat trzymają super poziom cen i obslugi Michał Krzysiek - opinia (1) Dobre ceny i produkty. Czas realizacji zamowienia bezkonkurencyjny Krzysiek zadowolona klientka - opinia (1) niezawodna, ekspresowa dostawa od lat, polecam! zadowolona klientka Joanna - opinia (1) Bardzo szybka dostawa w Gdyni, po zapłaceniu na drugi dzień. Koty bardzo... Joanna M.B-K - opinia (1) Jak zawsze wszystko najwyższej jakości i na czas. Od lat nasz ulubiony sklep... M.B-K Katarzyna Ziarkowska - opinia (1) Nic dodać, nic ująć Wszystko na najwyższym poziomie - zarówno asortyment... Katarzyna Ziarkowska anna - opinia (1) jestem bardzo zadowolona, gorąco polecam anna Tomasz - opinia (1) Jak zawsze rewelacja. obsługa na najwyższym poziomie. Polecam Tomasz Małgorzata - opinia (1) sprawna dostawa na terenie Trójmiasta, polecam Małgorzata Zdzisława Przybysz - opinia (1) Korzystam od kilku lat i nigdy się nie zawiodłam!!! Polecam! Zdzisława Przybysz Anna - opinia (1) od kilku lat najlepszy zoo sklep w trójmieście Anna Bardzo fajne okazje i ogromny asortyment zoologiczny w sklepie internetowym Unizoo (2) Lubię zamawiać dla moich zwierzaków na Unizoo bo mają dobrze posortowane... ewakozel