ok (1) sklep ok. Ania przeszkolic personel!! (1) syn uparl sie zeby do akwarium kupic kraba - panie z obslugi wmowily mi ze... Justyna Rewelacja!! (1) Byłem w sklepie z dzieckiem, żeby kupić prezent - wymarzonego chomika. Pani,... Marek J.
Polecam... (1) Najlepszy sklep zoologiczny do jakiego do tej pory trafiłam. Miła i pomocna... liilkaa Jocker_gd (1) moim zdaniem najlepszy sklep w Gdansku. Fachowa obsluga i co ważne... jocker_gd ŻENADA (1) nie dosć że zmniejszyli sklep (zresztą który nigdy mi się nie podobał) to... Diana POLECAM (1) Jestem właścicielką psa rasy labrador, od dwóch lat jestem bardzo zadowoloną... Marcena POLECAM! (1) Jakis czas temu zakladalem akwarium. Obsluga w sklepie profesjonalnie... Zadowolony klient MikeOnTheBike - opinia (1) Sklepik polecam wszystkim miłośnikom zwierzaczków, niestety akwarystyka jest... MikeOnTheBike MikeOnTheBike - opinia (1) Bardzo dobry sklep zoologiczny, miła obsługa, fachowa, polecam. MikeOnTheBike KOT (1) Jestem rozczarowana...!!!!! Strzyżenie kota fatalne wyglada okropnie nie... Rozczarowana