Niestety podzielam zdanie pierwszego opiniodawcy (2) Miałem bardzo przykry przypadek. Do sklepu udałem się w celu zasięgnięcia... Marek Fajny sklepik (1) Zastanawiam się nad kupnem zwierzaczka. Podeszłam z ciekawości rozeznać się w... Kasia Wkońcu profesjonalna obsługa (1) Normalnie nie mogłem uwierzyć w końcu sklep wędkarski w którym gość stojący... Stały klient
polecam (1) Bardzo lubię ten sklep i jeśli tylko muszę się udać do zoologicznego, to... Ola OMIJAĆ WIELKIM ŁUKIEM !! (1) Spleśniałe podłoże dla gryzoni - oni chyba przechowują asortyment w akwariach... były klient Chore ryby (1) Odradzam. Kupiłem 2 bocje wspaniałe, po wrzuceniu worka do mojego akwarium... Piotr Świnka morska (3) Kupiłam świnkę morską, rozetkową. Jej drapanie się zaniepokoiło nas. Okazało... Tess Pozytywnie (1) Bardzo profesionalna obsługa wszystko co chciałem miałem na wyciągnięcie... Gal Anonim Uwaga!!! Chore ryby!!! Niekompetentna obsługa!!! (1) Po pierwsze jeśli chodzi o ryby - kupiłam w sklepie parke ramirezek i 10... Ala Opinia (3) Moim zdaniem Sklep zoologiczny na matarnii jest najlepszy w trójmieście... paw231 Świetny sklep (1) Obsługa miła, ceny niewygórowane, bardzo duży wybór asortymentu. Wszystko... Emilia Beznadziejna obsługa. (1) Pękło mi akwarium (przez to spaliło się również oświetlenie) i pojechałem do... Dariusz Barszczewski odradzam (2) w Zoolandi przy Auchanie pracują same dałny, pracownicy sklepu nic nie wiedzą... zuza swietny sklep (1) Miła i fachowa obsługa. Duży wybór. Pani, która mnie obsługiwała znała cały... alex NIE POLECAM NIKOMU KTO KOCHA SWOJE ZWIERZAKI!!! (1) KARMY W SIATKACH PO TERMINIE! OBSŁUGA FATALNA! POWINNI POZWALNIAĆ TYCH... małgosia Zuzia - opinia (1) Jestem,szczęśliwym posiadaczem świnki ze sklepu w auchanie i z... Zuzia świetny sklep !!! (1) bogaty asortyment!dobre ceny! psiaki zadowolone :) gizela Gryzonie - chomiki (1) Witam, To bardzo dobry pomysł, że pracownicy noszą plakietki z imieniem... Magda i Sławek oraz szczęśliwy p Ocena sklepu Barter (1) Miła obsługa. Szybaka realizacja zamówienia w przypadku nietypowego... Maurycy Rzeźniczak Super (1) bardzo miła i fachowa obsługa. Sklep świetnie zaopatrzony, dobre ceny. Polecam Marta